numar ridicat de hematii in urina

08-01-2009
ramona24s
Nu este medic/terapeut
ramona24s
buna ziua
am 30 ani si tocmai mi-am efectuat o serie de analize la urina, analize din care a rezultat un numar foarte mare de hematii in urina. Recent am suferit un avort spontan (cu o saptamana in urma). Poate ca acesta sa fie motivul pentru care numarul hematiilor din urina sa fi fost atat de mare la rezultatul examenului de urina sau exista vreun motiv mult mai grav.
Va multumesc
2 comentarii
0
08-01-2009, ora 18:50
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Sint si alte simptome?(durere de burta...urinat des...)O banala cistita hemoragica poate sa dea un umar crescut de hematii in urina.Cum e urina ta?foarte inhisa la culoare?
0
10-01-2009, ora 08:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
In momentul recoltarii probei de urina, in acea zi, nu ai mai avut scurgeri de sange pe tampon?Cu siguranta hematiile sunt de la scurgerile uterine pe care in mod sigur le mai ai, avand in vedere ca a trecut doar o saptamana de la avort.Hematiile in urina nu sunt detectate cu ochiul liber decat rar, sunt observate doar microscopic, urina poate avea un aspect normal, dar in ea sa fie hematii.Deci eu nu cred ca ai ajuns chiar la cistita hemoragica, si ar tebui sa repeti ex. de urina dupa trei saptamani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.