ochelarii i-am purtat numai pe nas...chiar pe varful nasului

22-10-2012
alexandru1000
Nu este medic/terapeut
alexandru1000
Buna ziu am si io nevoie de ajutor :(( ma simt foarte rau sa va povestesc cum a inceput a inceput prin luna aprilie am avut un mic joc la ochii si a trebuit sa port ochelarii dioptria fiind foarte mica eh din luna aprilie pana in septembrie ochelarii i-am purtat numai pe nas...chiar pe varful nasului si in tot acest timp m-am uitat peste ochelarii :(( eh de vreo luna si ceva am o senzatie foarte urata sau nuj cum sa ii zic am senzatia ca am fruntea ridicata de gura ca si cum ar fi 'dezlipita' :( parca as merge pe strada cu fruntea sus cum s-ar zice :(( si am observat ca numai mi se inchid ploapele...am dureri foarte mari la ochii si imi tremura ingrozitor :( si cand vreau sa ma culc ma ia foarte greu somnu pentru ca nu mi se inchid ploapele sau ochii nuj ce sa mai zic..ma deranjeaza foarte rau starea asta...nici numai pot sa merg pe stradaca simt ca mi se ridica ochii in cap cred k mi-am fortat vrun nerv sau muschii al ochiior uitandu-ma peste ochelari si simt ca imi ies ochii afara si numai sunt ochii mei :(( mi-am dat si cu picaturi da in zadar tot asa ma simt :((( ce sa fac ? si ce ar fi ?
numai pot simt ca morr :(( sa ies din starea asta numai pot sa merg nici pe strada nici cand vreau sa citesc numai pot sa duc privirea in jos numai pot sa inchid ploapele...si am o senzatia ca as avea fruntea despartita de gura.dabia mai pot sta in picioare :(( nuj ce sa fac tin sa precizez k am facut prostia de a purta ochelarii pe nas de cand am inceput sa ii port din aprilie pana in septembrie :(( si acum numai pot ce sa faccccc
4 comentarii
0
22-10-2012, ora 21:49
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Tot tu? Tot cu vechea poveste? Acum e cazul sa te vada un psiholog!
0
22-10-2012, ora 21:53
Dr.Psih.Gabriela Marin
Identitate neconfirmată
Dr.Psih.Gabriela Marin
Buna ziua,
Probabil ca ati ramas cu un tic, acela de a privi mereu in sus, fortand musculatura globilor oculari. Spuneti ca simtiti ca fruntea este dezlipita de gura. Asa si este, fruntea este separata de gura de oasele fetii. Va sfatuiesc sa va adresati unui psiholog care sa va ajute sa scapati de acest comportament pe care nu-l mai puteti stpani acum. Mult succes!
0
22-10-2012, ora 22:09
alexandru1000
Nu este medic/terapeut
alexandru1000
pei ce legatura are pshiologu cu senzatia asta :(( mai degraba are legatura cu oftalmologia :(( nush ce sa mai fac
0
22-10-2012, ora 22:26
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pai ai spus chiar tu ca oftalmologul si neurologul ti-au spus ca totul e in regula si ca trebuie sa urmezi un tratament pentru tiroida si unul dat de psihiatru. Le urmezi? Daca nu, vei continua cu aceeasi obsesie pe care o ai si care NU e fizica ci psihica!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ochelari care pot reduce progresul miopiei la copii
  • Ai nevoie de ochelari? Cum să-ți testezi singur vederea!
  • Vedere din ce în ce mai în ceață (agravare în timp)
  • Prescripție ochelari - explicații termeni OD, OS, CYL, SPH
  • Când ai nevoie de ochelari?
  • Efectele ochelarilor pe termen lung - ne strică sau ne îmbunătățesc vederea?
  •