nu stiu ce sa fac

13-01-2014
v1rus_1
Nu este medic/terapeut
v1rus_1
buna ziua! am 24 de ani si pe 1 ianuarie am inceput sa am niste arsuri in piept si nu mai puteam respira crezand ca mor.am fost la pneumologie mi am facut analizele si mi au zis ca nu am nimic.de acolo m au trm la endocrinologie cu observatia ca am hipertiroida.am facut si respectivele analize care de aseamenea au iesit bine! dupa toate astea ceva in capul meu imi zice ca o sa mor! nu ma pot concentra si cand fac ceva imi spune sa nu fac ca e ultima data sau ca mor.in plus de asta nici instrumentul masculin nu se mai ridica si mi e frica sa nu raman fara iubita! ce sa fac?? MULTUMESC!!!
11 comentarii
0
13-01-2014, ora 16:00
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
La gastroenterologie ar fi bine sa mergeti.Arsurile din stomac pot radia pina in piept, o gastrita un ulcer poate fi necazul.
0
14-01-2014, ora 02:40
tramp.
Nu este medic/terapeut
tramp.
Buna,
in ceea ce priveste arsurile, cred ca frasia te-a indrumat bine
din cealalta simptomatologie (probleme respiratorii, dificultati de concentrare etc) inteleg ca ar fi bine sa te ocupi de psihicul tau care iti creeaza probleme. spun asta deoarece am avut probleme asemanatoare (crize de sufocare, depresii, anxietate etc). va trece stai linistit, dar se poate solda cu pierderi.
0
14-01-2014, ora 09:04
v1rus_1
Nu este medic/terapeut
v1rus_1
tramp la ce te referi cand spui pierderi??
0
14-01-2014, ora 18:24
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, ţinând cont că medicii nu au stabilit un diagnostic, de ce am încerca noi să o facem?
Dacă aceste simptome au devenit extrem de frecvente, atunci cel mai probabil s-a instalat o simptomatologie psihică. Îţi recomand o intervenţie psihologică la nivel clinic, din perspectivă cognitiv şi comportamentală. Nu amâna prea mult, psihologul te poate ajuta atât faţă-în-faţă, cât şi online, oriunde te-ai afla.
0
14-01-2014, ora 21:46
tramp.
Nu este medic/terapeut
tramp.
No comment ca se poate interpreta gresit. Raspunsul este in postarea ta.
0
14-01-2014, ora 21:47
tramp.
Nu este medic/terapeut
tramp.
Nu cred ca cineva ar posta o intrebare pe un forum de psihoterapie ca sa afle doar ceea ce deja stie.
0
16-01-2014, ora 15:31
dana1, 70
Nu este medic/terapeut
dana1, 70
Buna,
Este clar ca pe langa alte probleme de sanatate ai si o gandire de tip anxios (desi a trecut f putin timp de cand ai simptomele)
Si eu te sfatuiesc sa mergi la un dr bun cu care sa faci si psihoterapie.Vei gasi pe acest site cateva idei de dr care se pricep la asa ceva.Este bine sa incepi cat mai repede pt ca alffel acel fel de gandire se va accentua si vei incepe sa eviti anumite locuri.In concluzie ce ai tu nu este asa de grav pe cat crezi... dovada vie sunt eu care am avut anxietate si nu mai am.Mentionez ca nu ai nevoie de anxiolitice asa ca incearca sa nu iei asa ceva.
Iti urez multa, multa sanatate
Deni
0
22-01-2014, ora 12:11
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna,


Dana, imi permiti sa te intreb cum ai reusit sa scapi de anxietate?
Prin ce metode?
Esti printre putinele exemple de cazuri care s-au vindecat, de cele mai multe ori tulburarea anxioasa poate fi cel mult ameliorata, dar nu vindecata.(din cate am citit si eu).
Multumesc!
0
22-01-2014, ora 13:07
adinamess
Nu este medic/terapeut
adinamess
Buna,
Sunt de acord cu Deni, i trebuie un tratament adecvat, altfel va fi din ce in ce mai rau
Toate bune
Ady
0
22-01-2014, ora 15:31
Nardhy
Nu este medic/terapeut
Nardhy
virus tot ce trebuie sa faci e sa te linistesti in primu rand pentru ca asa cum au spus si restu nu e ceva atat de grav pe cat pare. Psihoterapia ajuta foarte mult...si eu am intampinat aceste probleme si inca nu am scapat 100% de ele pentru ca am decat 20 de zile de cand fac psihoterapie si trebuie sa recunosc ca nici nu am respectat in totalite sfaturile psihologului din lipsa de timp...dar eu iti garantez ca are efect...si inceteaza sa mai citesti tot felul de prostii de pe cine stie ce forumuri...incearca sa stai de vb cu un specialist! poti face psihoterapie si online...nu e nevoie sa te deplasezi pana la cabinet...gasesti pe internet o gramada de siteuri de specialitate
0
28-01-2014, ora 09:34
dana1, 70
Nu este medic/terapeut
dana1, 70
Buna Katy,
Mi-a trebuit ceva timp si mai ales vointa.Am luat la inceput medicatie anxiolitica (fara rezultate notabile), apoi am cautat altceva.Intr-un final am gasit un dr psihiatru dispus sa ma asculte (pana atunci toti imi dadeau medicatie si "sedinta" dura intre 3- 10 min)Cu dl dr am facut psihoterapie si mi -a dat si un tratament compus din minerale, vitamine etc.Mi -a scos anxioliticele si acuma sunt bine.Mai am din cand in cand unele simptome (minore )peste care trec altfel pt ca stiu ce sunt si ce sa fac sa nu mai fie.Sper ca te-a ajutat raspunsul meu, Iti urez multa sanatate,
Deni
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu hipertiroidism
  •