nu stiu ce sa fac...

18-05-2011
denisa1980
Nu este medic/terapeut
denisa1980
Buna ziua!Ma numesc Denisa si am 31 de ani, sunt casatorita si am un baietel de aproape 5 ani nascut prin cezariana...de anul trecut au inceput sa-mi apara cosuri...am inceput sa iau Yasmin..in a 3 a luna de yasmin mi-a aparut sangerare cand mai aveam 3 pastile din blister...a 5 a luna am patit acelasi lucru cand mai aveam 4 pastile din blister..sangerarea se transforma in ciclu si ma tinea 2 sapt...am schimbat si am luat tri-regol...in a doua luna de tri-regol am fost la un control ginecologic unde mi s-a spus ca totul este ok, dar tb sa pun nuvaring sau sa folosesc crema pharmatex.cand mai aveam 8 pastile de tri-regol mi-a aparut sangerarea...am terminat blisterul, am pus nuvaringul...dar sangerarea m-a tinut 3 saptamani si 3 zile...am scos nuvaringul...am asteptat urmatorul ciclu si am pus din nou nuvaringul...dar de la nuvaring eu si partenerul meu am avut probleme...am facut vaginita...de o luna nu am mai luat nimic...nu stiu ce contraceptiv sa iau.as vrea un contraceptiv oral.dar nu vreau sa mai trec prin cicluri de 3 saptamani...va rog sa-mi dati un sfat!
Multumesc!
1 comentarii
0
19-05-2011, ora 12:22
denisa1980
Nu este medic/terapeut
denisa1980
As vrea daca se poate sa-mi raspunda dl. dr. Dragomir.Eu sunt din Tg-Jiu si nu prea am pe cine sa consult aici pe parte de planning.Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul