nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!

12-11-2007
mysha
Nu este medic/terapeut
mysha
In decembrie fac 1 an de zile de cand folosesc anticonceptionale mercilon.Nu am avut nici un fel de probleme, ba chiar ma simt foarte bine numai ca luna aceasta, de la 10 zile de la inceperea foliei mi-a venit ciclul.Dar nu stiu din ce motiv.Nu-mi curge ca la un ciclu normal dar deja asta este a4a zi si mi-e teama.Ma gandesc ca ar fi din cauza algocalminelor si nurofenelor pe care le-am luat din cauza unei dureri de masele dar nu am trecut doza recomandata.Sau am mai luat niste laxative, sau poate k nu am respectat trecerea la noua oara;eu mi-am pastrat ora veche la care le luam.Daca ar fi vorba de o raceala, nu stiu;oricat de bolnava as fi fost eu nu tin minte sa oi fi avut probleme cu menstruatia.Va rog ajutati-ma ca, chiar nu stiu ce sa fac.Eu o sa-mi fac totusi maine o programare la doctor, dar am nevoie si de parerea dvs caci toate semnele mele de intrebare la site-ul acesta le-am gasit.Va multumesc!
3 comentarii
0
13-11-2007, ora 00:00
vicky
Nu este medic/terapeut
vicky
si eu am luat o peroada de vreo 2 ani Mercilon.
Nu prea este normal sa ai sangerari, decat daca luna trecuta ai facut pauza. incerca sa iti amintesti daca ai mai luat si alte pastile luna asta, in afara de nurofen si algocalnim, ptr ca e posibil sa fie din cauza efectloe secundare are unor pastile, injectii etc.
Chiar luna trecuta o prietena de-a mea a avut aceeasi problema, dar ea a facut niste injectii care i-au provacat ciclul menstrual.
Succes!
0
13-11-2007, ora 00:00
mysha
Nu este medic/terapeut
mysha
Ce pauza trebuie facuta?Eu in urma cu o saptamana am fost la o policlinica, la un medic ginecolog tocmai pt aceasta problema.Si mi-a spus ca daca nu am avut nici un fel de problema cu pastilele nu trebuie sa fac nici o pauza caci se deregleaza organismul.Pot sa le continui si inca un an si 10 daca doresc fara nici un fel de probleme.Iar la o saptamana dupa consult am avut sangerarile astea.Am mai platit si 80RON pe consultatie!Iar alte pastile nu am mai luat.Vineri m-am programat la o alta policlinica(panaceea)...sper sa fie bine.Multumesc pt sfat.Dar daca mi-as lua un test de sarcina ar fi prea devreme?Caci nu cred cat o sa mai rezist pana atunci...oricum azi nu a mai curs...sa fie de bine?
0
13-11-2007, ora 00:00
csia5x
Nu este medic/terapeut
csia5x
nu cred sa fie vorba de sarcina atata vreme cat iei pilulele la timp. daca ai fost la medic trebuia sa faci niste analize, eu stiu ca in pretul consultatiei intra si asa-zisa "lama" si ecograful abdominal. cand mai mergi fa aceste analize, profita de faptul ca ai platit pentru asta. oricum, la medic nu trebuie sa mergi doar cand apar probleme, un control ginecologic de rutina trebuie facut o data pe an! cat despre pauza eu cred ca este necesara. eu fac pauza o data pe an cate o luna. in plus mai trebuie sa ai grija si de ficat pentru ca anticonceptionalele pe termen lung il pot afecta. pentru asta eu am facut cate o cura cu Liv52.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •