nu stiu ce mi s-a intamplat.Va reog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!

12-11-2007
mysha
Nu este medic/terapeut
mysha
In decembrie fac 1 an de zile de cand folosesc anticonceptionale mercilon.Nu am avut nici un fel de probleme, ba chiar ma simt foarte bine numai ca luna aceasta, de la 10 zile de la inceperea foliei mi-a venit ciclul.Dar nu stiu din ce motiv.Nu-mi curge ca la un ciclu normal dar deja asta este a4a zi si mi-e teama.Ma gandesc ca ar fi din cauza algocalminelor si nurofenelor pe care le-am luat din cauza unei dureri de masele dar nu am trecut doza recomandata.Sau am mai luat niste laxative, sau poate k nu am respectat trecerea la noua oara;eu mi-am pastrat ora veche la care le luam.Daca ar fi vorba de o raceala, nu stiu;oricat de bolnava as fi fost eu nu tin minte sa oi fi avut probleme cu menstruatia.Va rog ajutati-ma ca, chiar nu stiu ce sa fac.Eu o sa-mi fac totusi maine o programare la doctor, dar am nevoie si de parerea dvs caci toate semnele mele de intrebare la site-ul acesta le-am gasit.Va multumesc!
2 comentarii
0
13-11-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dintre cele 3 variante enumerate, cea cu laxativele este singura posibilă. Ce laxative şi cu ce rezultate aţi folosit ?
0
14-11-2007, ora 00:00
mysha
Nu este medic/terapeut
mysha
Ca laxative am folosit dulcolax, nu iesisem de vreo 3 zile afara dar am luat in 2 saptamani o folie intreaga.Este posibil sa-si fi pierdut efectul anticonceptionalele si sa raman insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul