ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Boli » Boli digestive

nu stiu ce am, va rog sa ma indrumati.

Autor: delya_gabriela Data: 31-03-2007
am observat intr-una din seri, ca dupa ce am mancat seminte de fl soarelui, am inceput sa ma sufoc, parca ceva imi apasa pe piept.Mi-a trecut abia dupa vreo 3 zile. nu am luat nimic trat.
in alta zi de la nuca am patit la fel.
am senzatia cateodata ca daca mananc prea mult imi apasa ceva pe piept si ma sufoca, am si un nod in gat.
daca nu mananc nimic, nu am nimic. mai bine stau flamanda, ca mi-e bine, decat daca as manca. ma trezes si noaptea, simt ca ma sufoc, e o senzatie f grea si urata. ce poate fi? va rog sa-mi raspundeti. cu multumiri.

Comentarii / raspunsuri: 3 |

Autor: Dr. Ana-Maria Slanina | Dr. As. univ. Dr. Ana-Maria Slanina - Medicina de familie , Iasi Data: 09-04-2007 , ora 00:00

Cabinet Medical Proximed
Este foarte posibil sa fie vorba de reflux gastro-esofagian, care apare seara, dupa masa si se insoteste de dureri si arsuri in spatele sternului, ducand uneori la esofagita (iritatia esofagului).
Incercati sa nu mancati nimic inainte de culcare cu doua ore, evitati alimentele si bauturile acide, acre, condimentate, foarte dulci sau uscate si ridicati perna la 30 de grade. Incercati pansamente digestive cum ar fi Rennie eventual inhibitori ai secretiei acide (Omeprazol 40 mg pe zi, 6-8 saptamani). Daca fenomenele persista, se recomanda o endoscopie digestiva superioara; de asemenea, poate fi vorba de lipsa de calciu sau de fenomene de tip astmatic.

Autor: delya_gabriela Data: 20-04-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
pana la urma, trebuie consultat un medic.
eu am fost.
si mi-a dat propranolol si calciu. am tahicardie si pe fond de stress si lipsa de calciu apare senzatia de sufocare.

Autor: teo teo Data: 17-06-2007, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
buna sunt noua pe forum si veau sa cer sfatul unui medic.
la internare am avut TGP 63 la externare 78 si TGO la internare 36 la externare 47. S-a precizat diagnosticul de SINDROM CITOLITIC HEPATIC FARA ETIOLOGIE PRECIZATA. Eu prezint dese ameteli, dureri de cap , stare generala proasta si fatigabilitate. Aceste simptome le am de un an de zile. Am facut diverse tratamente cu LAGOSA si farcovit. PEV cu glucoza 10%+ aspatofort si ampicilina. nu am simtit nici o ameliorare.
acum urmez tratament cu LAGOSA, SERMION, DETRALEX+5PERFUZII CU VITAMINE DIN COMPLEXUL B.
Va rog sa-mi sprecizati daca este bun acest tratament si eventual un prognostic la evolutia bolii in raport cu tratamentul indicat.
VA ROG sunt disperata ca am numai 40 ani.
e-mail db41ros@yahoo.com

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 82886
Ultimul utilizator: b_zsuzsa79
Total mesaje: 177716
Ultimul mesaj: 06-09-2010
71 useri inregistrati;
4763 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
Inapoi Inainte
contacteaza-ne acum!
Detalii
Daca vrei cu adevarat sa ai un sistem imunitar imbatabil, atunci e timpul pentru SystemWell. Cel mai puternic si eficient produs cu actiune imunostimulatoare.
46 RON (cu TVA)
SECOM
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: