nu se poate asta sa fie problema! :(((

23-07-2007
me_vs_life
Nu este medic/terapeut
me_vs_life
Buna! Am un prieten cu care ma inteleg bine si ne-am inceput viata sexuala. Eu am 18 ani, iar el 21. Este intelegator si are rabdare cu mine. Insa a aparut o problema inca de prima data de cand am facut dragoste si anume ca in momentul in care el ma penetreaza, simt nevoia sa merg la baie sa urinez. Trebuie sa ma abtin mult, ceea ce nu imi da voie sa ma simt bine. Si asta se intampla si daca merg la baie si continui..ori de cate ori m-as duce :((( Prietenul meu ma intelege, dar nimic nu decurge normal din cauza aceasta..
Va rog, daca puteti sa-mi dati un sfat...astept! Va multumesc mult!
9 comentarii
0
23-07-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Si asta in orice pozitie, in timpul actului sexual ?

Urineaza la inceput (inainte de), si apoi propune-ti ca in timpul actului de fiecare data cand iti vine, sa incerci sa urinezi. Vezi ce se intampla.
Puteti incerca asta pentru prima data, in cada.
Pe langa ca vei primi niste raspunsuri, va fi si ceva creativ.

Andrei
0
23-07-2007, ora 00:00
me_vs_life
Nu este medic/terapeut
me_vs_life
Dap, in orice pozitie. :(( Problema e ca nu prea avem ocazia sa facem dragoste in acele conditii, avand in vedere ca amandoi stam cu parintii :|...si in plus de asta mi se pare putin...aiurea..adica in primul rand nu stiu daca pot face asta..cred ca m-as inhiba; in al 2-lea, mi se pare putin dezgustator..in orice caz as incerca orice pt ca e destul de important pt noi.
Credeti ca poate fi vorba de vreo problema de sanatate? sau e pur psihologic sau...nu imi pot imagina si nici nu am mai auzit de asemenea caz.
Poate imi mai puteti scrie.va multumesc mult de tot!
0
23-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă aveţi mai puţin de 6 luni de când v-aţi început viaţa sexuală este normal. E vorba de cistita de dezvirginare, care de regulă se vindecă singură în cel mult 6 luni.
0
24-07-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Fa o vizita la un ginecolog ok, sa vada ce si cum.
Daca fizic rezulta ca esti absolut ok - atunci incearca ce ti-am spus mai sus, si mai vorbim.
(am inteles ca stati cu parintii, dar inteleg si ca sub o forma sau alta gasiti totusi locuri unde puteti fi doar voi... :)
0
24-07-2007, ora 00:00
me_vs_life
Nu este medic/terapeut
me_vs_life
Pentru domnul M.D., ne-am inceput activitatea sexuala in martie, dar nu s-a intamplat de multe ori pana acum...doar de vreo 5 ori. Si totusi e chiar neplacut si nu decurge nimic normal. Exista ceva care poate grabi vindecarea? Sau cum ati spus, se vindeca singura...Si pana atunci continuam cum se poate? Influenteaza cu ceva cat de des facem dragoste sau nu? Nu am auzit pe nimeni sa se planga de aceasta problema si de aceea am devenit putin ingrijorata.
Multumesc mult de tot!
0
24-07-2007, ora 00:00
me_vs_life
Nu este medic/terapeut
me_vs_life
Pentru domnul andreiEQL, va multumesc mult pt sfat. Ar fi cazul sa merg la ginecologie. Am sa incerc sa ajung, desi mi-e cam groaza. Mama e asistent medical si cam cunoaste lumea in policlinica in care lucreaza. Si in rest e cam scumpa o consultatie la cabinetele particulare..in fine..ma descurc eu cumva..:) Nu stiti, trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie daca vreau sa merg la cabinet particular?
Multumesc mult..daca apare vreo schimbare, va anunt.
0
24-07-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
:)
la un cabinet particular nu ai nevoie de trimitere.
Trimiterea e valabila doar pentru gratuitate, sau pentru spital - unde oricum nu platesti (platesc asigurarile de sanatate pentru tine).

Acum, fiindca ti-ai inceput viata sexuala, ar fi ideal sa ai un ginecolog (bun!) al tau la care sa mergi regulat sau cand ai nevoie. De asemenea si pentru prescrierea celor mai potrivite pilule contraceptive pentru tine.

Nu in ultimul rand, ar fi o idee buna s-o implici si pe mama ta in ideea cu mersul la un ginecolog bun (bani, sprijin moral, etc)... asa ai avea un aliat.
(aici tu stii mai bine)

Succes,
Andrei
0
25-07-2007, ora 00:00
me_vs_life
Nu este medic/terapeut
me_vs_life
Inteleg acum cum e cu cabinetele. Nu eram in clar cu ele. : ">
Ma descurc eu cu mama :D
Cat despre pilulele contraceptive...am indoieli. Sunt ft sensibila si am auzit ca majoritatea pot avea efecte secundare. Mi-e cam groaza asa ca preferam prezervativul si cam atat...
Multumesc pentru sfaturi!
0
24-08-2007, ora 00:00
auran
Nu este medic/terapeut
auran
mai exista metoda calendarului dar nu este sigura si temperatura vaginala care nu trebuie sa depaseasca 36, 5 grade Celsius
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scapi pipi când strănuți sau tușești mai tare
  • Incontinența urinară la bărbați
  • Sfaturi în caz de incontinență urinară
  • E normal să scapi urină?
  •