nu pot sa respir normal! ajutati-ma

26-09-2007
Mocaneaza
Nu este medic/terapeut
Mocaneaza
De ani buni am observat ca nu pot sa respir normal, dar nu tot timpul; oftez foarte des si sunt momente in care stau cu gura intredeschisa cam 1 - 2 min ca sa-mi ajunga aerul in piept, dupa care intr-un sfarsit respir ca un oftat usurat si apoi iar o iau de la capat, am impresia ca ma inadus. Ce sa fie oare? Va rog ajutati-ma!
3 comentarii
0
27-09-2007, ora 00:00
jacuzzi_aurelian
Nu este medic/terapeut
jacuzzi_aurelian
si eu simt ca nu am aer si ma ia cu arsuri in partea din spate, de frica nu mai dorm nici noaptea, nu stiu de la ce e...
0
30-09-2007, ora 00:00
sgeorgiana
Nu este medic/terapeut
sgeorgiana
Mocaneaza..probabil suferi de vreo sinuzita?

Uite un tratament naturist: timp de o luna poti sa faci in fiecare seara o infuzie cu apa fierbinte in care adaugi urmatoarele uleiuri volatile pe care le poti gasi la plafar: ulei de menta, de eucalipt, musetel, salvie, lavanda...adaugi 2-3 picaturi din fiecare in apa clocotita si stai cu capul acoperit de un prosop 5 -10 minute, pana se raceste apa. Eu asa am scapat de problemele respiratorii, fara sa ajung la medic.


Sanatate!
0
07-02-2008, ora 00:00
Andreas
Nu este medic/terapeut
Andreas
Am avut aceeasi problema de insuficienta respiratorie, de frica chiar nu-ti vine sa dormi noaptea, ma imbalonam in stomac din cauza efortului de a trage atata aer.Am fost la un pneumolog i-am explicat simptomele cu adaugirile ca activitatea mea este destul de stresanta in plus ma suparasem putin mai tare pe plan personal.Dupa consult am facut un tratament de maxim 10 zile cu Voltaren (antiinflamator) Calmogen si Dicarbocalm.Mi-a fost bine dupa aia. Am mai avut ulterior mici senzatii de insuficienta insa trebuie sa-ti controlezi un pic si supararile daca e vorba de sanatatea ta..Recomandabil este un control medical, pneumolog sau chiar cardiolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  • Rolul vitaminei D în infecțiile acute ale tractului respirator la copii
  •