nu pot sa ma ingras

11-04-2009
ciquinquira_ciqi
Nu este medic/terapeut
ciquinquira_ciqi
am 23 ani si cred ca am ajuns la 39 kg la 1, 62 inaltime.nu stiu ce sa mai fac. acum iau elevit, nu mai gasesc nimic cu ce sa ma imbrac, nu pot sa mananc, nu simt nevoia. am un program de lucru care ma face sa dorm mult 14-15 ore in cele 2 zile libere, pt ca lucrez 2 zile cu 2 cam 18 ore. am facut analize si cica sunt bune ce sa ma fac. as fi vrut sa merg la nutritionist dar nu le am cu mancatul asa ca degeaba ma duc daca nu pot sa mananc. mi-e frica sa nu patesc ceva rau daca tot slabesc. va multumesc mult si sper sa nu ocoliti intrebarea mea
4 comentarii
0
11-04-2009, ora 08:31
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
parerea mea ca trebuie sa mergi totusi la un medic specialist.Incearca totusi sa mananci asa cat poti tu si mai des, iac in continuare vitamine, este posibil sa fie si din cauza serviciului, muncesti prea multe ore, ti-ai dat metabolismul peste cap.
0
12-04-2009, ora 20:52
ciquinquira_ciqi
Nu este medic/terapeut
ciquinquira_ciqi
multumesc mult pt sfaturi cred ca totusi o sa incerc sa merg la un specialist
0
05-03-2016, ora 20:01
valeria soltuz
Nu este medic/terapeut
valeria soltuz
Salutare la toti!Am o problema!Ma numesc Valeria am 18 ani 1, 70 m si am deja 3 ani de cind nu pot sa esi din aceste kg, am 41 de kg si sunt foarte slaba nu am pofta de mincare manink foarte putin si am luat in acesti trei ani si vitamine si proteine si Omega 3 an baut,
mau ingrasat cu un kilogram dupa ce termin pastilele ma fac din nou de 41 vreu sa manink ins nu pot, manink putin si nu pot sa inghit imi vine sa vomit tot inapoi toti imi spun ca daca masi ingrasa un pic as fi superba si eu la fel cred insa nu pot si atit asi vrea macar sa ajung la 45 kg insa nici pe ele nu le pot atinge. stie cineva pastile mai puternice care chiar mar ajuta sau orice altceva ce ma poate ajuta doar sa ma ajute pentru ca la vara imi va fi rusina ma port o rochita sau ceva elegant... Pentru ca chiar pot sami numar fiecare os de pe corpul meu...va rog ajutatima!!!
0
07-03-2016, ora 09:56
Dietetician Acasandrei Mihaela
Nutritie si dietetica, Iași
Dietetician Acasandrei Mihaela
Buna, Valeria!

Conform indicelui de masă corporală te situezi sub valoarea limită recomandată a greutăţii. Ar fi cazul să consulţi un medic specialist. Faptul că manifeşti dificultăţi de alimentare şi lipsa poftei de mâncare poate indica prezenţa unei afecţiuni.

Este necesară o evaluare mai amănunţită pentru a face recomandări cu privire la dietă, de aceea ar fi indicat să consulţi un specialist în nutriţie (medic nutriţionist, nutriţionist-dietetician).

Având în vedere că suplimentele nu au dat rezultate după o utilizare îndelungată, iar simptomele persistă, ar trebui să fie un semnal pentru a apela la consultul unui medic. Acesta va fi cel mai în măsură să te ajute în situaţia în care te afli.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: