nu pot respira pe nas

04-05-2008
mycka_rose
Nu este medic/terapeut
mycka_rose
de vreo 2-3 luni nu mai pot respira pe nas(respir numai pe gura-si este foarte deranjant, nu pot vorbi, nu pot manca cum trebuie), cu greu si foarte rar se mai desfunda cate o nara si atunci pentru maxim o ora sau doua. nu sunt racita, insa dimineata in mod frecvent dupa ce ma ridic din pat incepe sa imi curga nasul. insa nu se si desfunda, am folosit olinth insa nu vreau sa il mai folosesc pentru a nu deveni dependenta de el.deocamdata nu pot ajunge la orl deoarece am alte probleme medicale si financiar vorbind in clipa asta nu imi permit. Daca aveti idee ce ar putea fi sau orice sfat in afara de cel de a merge la doctor(o voi face) v-as ramane recunoscatoare. Sau vreun tratament naturist!
1 comentarii
0
06-08-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cel mai probabil suferiti de Rinita hipertrofica cu cornete hipertrofice pe un fond alergic. Incercati sa folositi un antialergic ca Tavegyl care este si ieftin. Cititi prospectul inainte de utilizare. Iar ca decongestionant puteti lua Sinupret care este putin mai scump dar merita pt ca este din plante.
Totusi incercati sa ajungeti la un cabinet ORL. La spitalul Sf Maria din Bucuresti daca mergeti cu trimitere de la medicul de familie, orice medic de acolo va poate opera de rinita cronica hipertrofica cu laserul, operatia fiind gratuita!!! Numai bn
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.