nu pot ramane insarcinata

07-04-2011
dorela
Nu este medic/terapeut
dorela
acum trei saptamani am fost la control ginecologic si, , , la ecografie vaginala sa arata an uter ceva neclar...care nu sa putut specifica nici maca de ginecolog (se poate sa fie sarcina..sau polip)nu mai problema este ca am pe ovarul drept un chist, si dreptul e invlamat, se poate, , , exista polip an uter sau pe uter? Mi-sa facut analize pe baza de ormonii.la care rezultatele nu sa-au citit anca pana vineri.La care ieri am aflat ca testul paps este negativ (pap IV) cat de grav este ? sunt foarte angrijorata a-mi doresc foarte mult o sarcina...pt a putea fi mamica, , am nevoie de ajutor sau de un sfat ce as putea face daca cu problemele de mai sus pot ramane vreodata ansarcinata?? va multumesc
4 comentarii
0
07-04-2011, ora 14:04
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
La Papanicolau scrie clasa IV ? Atata scrie?? Daca e clasa IV trebuie urgent sa mergi la ginecolog cu toate analizele, sa ti le interpreteze si daca trebuie sa si incepi un tratament! Daca la medicul tau te poti programa peste mai multe zile, atunci mergi la altul, oricare, nu mai amana.
Sanatate!
0
07-04-2011, ora 16:13
dorela
Nu este medic/terapeut
dorela
buna...da a iesit papanicolau IV..mi-am facut maine deja la doctorita mea o programare dar sincer am-i este frica poate tb sa fac operatie.. asta este tb sa acept situatia...at-i multumesc pt sfat.at-i doresc o seara placuat.
0
07-04-2011, ora 22:50
Krisstin
Nu este medic/terapeut
Krisstin
Incerc de citeva luni sa ramin insarcinata dar.imediat dupa actul sexual daca fac miscari sau ma ridic din pat sperma ejaculata se elimina imediat.De fapt ea trebuie sa ramina in interior sau nu?sa fie asta problema?ce sa fac in asa caz?
0
08-04-2011, ora 19:36
dorela
Nu este medic/terapeut
dorela
Buna.din cate am auzit...este bine sa nu te ridici di pat.si mai ancearca dupa contactul sexual sa-ti spui la spate o perna ...sau sa -ai o pozitie mai ridicata cu picioarele mai sus..pt ca sperma sa, nu se elimine imediat.Dar mai poti sa ceri si sfatul ginecologului tau.mult succes.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •