nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile

04-06-2013
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Buna ziua!

De vreo saptamana am aceste simptome. Cu toate ca sunt obosita si imi e somn, nu reusec sa adorm decat dupa orele 1, 2. Cafea nu beau in cursul zilei, de obicei eu nu consum. Respir foarte greu, ma tine in piept si oftez foarte des. Si mancatul parca ma oboseste si ma lasa fara aer.

Am incercat seara cu ceaiuri, miere, dar in zadar.

Recunosc ca sunt intr-o perioada stresanta ( la serviciu nu mai e siguranta) si cred ca de aici toate astea, insa e destul de greu.

Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare.
Va multumesc!
2 comentarii
0
04-06-2013, ora 13:54
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
ai o usoara stare de anxietate, probabil de la stres, stiu cum e ca si eu ma confrunt cu asa ceva si ultima data am avut si eu respiratia grea, oboseam si cand vorbeam, trebuia sa ma opresc sa respir sau sa ofez puternic si dupaia continuam discutia.pe mine ma ajuta ceaiul de sunatoare mult si la nevoie, calmogen, un comprimat si incearca sa te detasezi de tot stresul de la munk sau macar sa devii mai optimist, sa gandesti si sa iti repeti ganduri pozitive.
0
05-06-2013, ora 20:16
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună ziua, vă confruntaţi cu o insomnie pe fond de stres. Problemele respiratorii, amorţeala mâinilor sau starea de oboseală sunt consecinţele unui somn neodihnitor. În acelaşi timp, insomnia poate fi o reacţie în anxietate sau depresie.
În general pentru această problemă recomand psihoterapie fiindcă recomandările trebuie înţelese şi aplicate corespunzător. Am dezvoltat un pachet de patru şedinţe de psihoterapie cognitivă şi comportamentală online, pentru tratamentul insomniei. Dacă vă interesează această abordare am să vă ajut cu plăcere.
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.