nu mi se scoala | Forumul Medical ROmedic

nu mi se scoala

31-05-2012
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
buna ziua/seara.

am si eu o problema. destul de veche. nu reusesc sa am erectie cat sa penetrez, de mai multi ani. am 30 acum. mi-am pierdut virg. pe la 24 (da, wow...) si sincer chiar nu imi aduc aminte daca am penetrat sau nu. s-ar putea sa fiu inca virgin dar nu stiu, oricum, daca privesc din punct de vedere tehnic, al pozitiilor sexuale si al practicii sexului, da, sunt virgin si afon...

ma masturbez de la 6 ani, aproape zilnic.
la 9 ani am fost la niste rude si o verisoara obisnuia sa ma masturbeze ea seara (ea avea 14 cred). nu intelegeam de ce, dar cateodata chiar imi placea... (s-a intamplat de vreo 6 ori). totul se intampla cand ma bagam in pat, ea venea langa mine, si cu lumina stinsa...ii dadea la manivela... nu m-am gandit ca a contat mult, pana de curand, cand am incercat sa am niste relatii mai serioase...
am fost parasit de doua ori de fete la care tineam foarte mult, din cauza ca nu am reusit sa fac sex cu ele.
totul a fost ok, ne intelegeam super bine, dar nu am reusit sa mi se scoale in momentul decisiv. nici una nu a avut rabdare mai mult de 2-3 incercari.

enough said, de atunci mi-e groaza sa intru in vreo relatie cu vreo fata, de frica sa nu ma paraseasca.

intamplator, am cunoscut de curand o fata foarte draguta si decenta. ne intelegeam super bine etc, si am simtit cum se apropie momentul...sexului. m-am despartit de ea, de frica sa nu esuez in pat si sa nu ma paraseasca ea.
imi pare insa rau si as vrea sa pot sa fiu cu ea in continuare. cu toate acestea imi este foarte frica sa ajung in pat cu ea, stiind ca iar ma voi face de ras, si imi va da si ea papucii.

am incercat de ceva timp mai multe metode, pastile(inclusiv viagra), putina terapie (nu suficienta insa), discutii cu prietenii, curve.
nu am reusit sa imi depasesc teama. am fost de curand la femei si tot nu mi se scoala. nu reusesc sa ma excit nici cand imi face sex oral (dama de companie) decat cand pun eu singur mana si bag viteza cum m-am obisnuit de atatia ani...

ma simt foarte prost si imi este foarte greu, pentru ca nu ma pot implica intr-o relatie cu cineva, din cauza partii sexuale.

daca are cineva un sfat bun si concret (nu de genul 'mergi la psiholog', ci un nume concret de doctor/cabinet, care a functionat efectiv, nu din auzite...), ar fi dragut.

mentionez ca am ajuns sa imi vand ceva din casa ca sa pot face rost de bani sa merg la curve intensiv, gandindu-ma ca rezolv intr-un final problema. ironia situatiei e ca pot lua vreo boala si apoi sa o dau vreunei viitoare prietene mai departe...trist.

sper sa o rezolv, desi metoda pare penibila.

:(

p.s.: m-am gandit chiar sa ofer o recompensa gen 1000 eur cuiva care ma poate efectiv invata cum sa am si eu un comportament sexual normal. daca se poate, nu faceti misto de mine...mersi
33 comentarii 12 ÃŽnainte ›
0
31-05-2012, ora 00:40
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
am utiat sa zic ca sunt straight, nu am avut niciodata fantezii cu barbati si dintotdeauna m-am masturbat decat uitandu-ma la materiale cu femei...deci nu se pune problema.
0
31-05-2012, ora 11:29
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Pai problema e tot masturbarea, bat-o vina. O faci prea des si ai facut-o prea mult, iar corpul tau s-a obisnuit sa se excite doar asa. Renunta la a te mai masturba si vezi daca se schimba ceva, in cateva luni. Dar poti sa ai erectii, de exemplu dimineata ai? Daca tot nu si nu, inseamna ca nivelurile tale hormonale nu sunt in regula, de exemplu testosteronul, si trebuie sa mergi la medic si sa-ti faci niste analize, ca eventual sa ti se prescrie un tratament.

Un psiholog nu ar putea sa te ajute decat daca emotivitatea ar fi problema ta, de exemplu, dar nu cred ca asta sa fie cauza la tine.
0
31-05-2012, ora 12:12
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
ba da...si emotivitatea a fost o foarte mare problema toata viata mea, impiedicandu=-ma sa ma integrez in orice colectiv, si facandu-ma sa imi dau chiar demisia de la locuri de munca..
sunt atatea cauze care le banuiesc incat nu stiu spre ce sa inclin.
am erectie dimineata, dar nu f mare...
ca sa renunt la masturbarea prea frecventa cred ca mi-ar trebui ceva timp. minim cateva luni cum spui tu. si asta ar insemna ca fata cu care eram evident nu o sa ma astepte...cine asteapta cateva luni dupa posibilitatea unui act sexual (nici macar certitudine)? :(
0
31-05-2012, ora 18:11
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Aoleu, de abia acum am citit ca te masturbezi zilnic! Pai clar masturbarea prea frecventa e cauza la tine! Crede-ma! SINGURA solutie e sa incetezi, si corpul tau ultrasuprasaturat de satisfacere sexuala isi va reveni incet-incet la functiile normale. Acum nu ma pune sa iti zic exact cat timp va dura: poate o saptamana, poate mai multe saptamani, poate chiar cateva luni, nu stiu, ca nu am facut niciodata un experiment de genul acesta pe un barbat. E singura ta solutie si cale de vindecare! Eu zic sa incerci, ca fata de care vorbesti, daca tine la tine, o sa astepte si cateva luni pana sa faceti sex, nu e gaura in cer.

Succes!
0
01-06-2012, ora 13:41
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
multumesc...o sa incerc o luna de stop deocamdata...
0
27-07-2012, ora 22:02
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
salut.
a functionat cu abstinenta de la masturbare. nu am reusit sa penetrez, nu am avut curajul sa incerc, insa mi s-a sculat intr-atat incat sa ejaculez (fara penetrare) (in mai multe randuri)...important a fost factorul atingeri si intimitate, si escaladarea treptata, altfel nu s-ar fi intamplat.
tot sunt trist ca nu am penetrat, si noua prietena m-a parasit si ea, asa cum ma asteptam. dar macar un mic progres am, mi s-a sculat de fata cu o tipa..
0
27-07-2012, ora 22:14
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
:)

Acum iti mai trebuie doar o prietena stabila, cu care sa incerci penetrarea (cu toata increderea, inainte! ) si sa ai o viata sexuala regulata. Asa o sa ti se regleze complet functiile sexuale. Si poate nu numai.
0
10-01-2013, ora 00:23
babacus
Nu este medic/terapeut
babacus
salut!!, am si eu o problema oarecum ingrijoratoate pentru mine...de aproximativ o luna nu mai pot obtine o erectie care sa reziste...adica se intareste pentru putin timp, dupa care "adoarme"...iar in legatura cu masturbatul, ce i drept o fac destul de des...dar pana acum nu am avut niciun fel de probleme...am facut sex si cu 2 fete in aceeasi zi si nu am avut probleme...si acum...bum...surpriza... nu mai vrea sa se "trezeasca" cum trebuie.in unele dimineti am erectie, in unele nu...what can i do?
0
10-01-2013, ora 21:21
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
ai putea sa pornesti un thread nou.
asta era threadul cu problema mea :D
ma indoiesc ca o sa ai multe raspunsuri aici pentru ca are ceva vechime threadul si nu stiu daca se uita cineva??
dar daca postezi problema intr-un thread nou clar o sa ai mai multe raspunsuri.

cat despre pb ta, nu m-as ingrijora f mult, poate e temporara.
oricum, esti fericit ca macar faci sex.
si si cu 2 pe zi...asta e chiar nesimtire...
in sensul bun..
0
11-01-2013, ora 01:08
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Skepsy, organismul nu e ultrasaturat ci doar obisnuit cu masturbarea, trebuie luni de zile de abstinenta de la masturbare, timp in care sa exersezi cu femei, un obicei de ani de zile nu se duce cu una cu doua.
Adica te masturbezi de 21 ani si vrei ca in 6 luni sa treaca ? Nu merge.
Ah n-am avut si eu o verisoara ca a ta, cum sa nu-ti placa ? Cui nu i-ar fi placut ce ti-a facut ea tie ? De ce ti se pare ciudat ca ti-a placut ? Iti aducea placere. Dar cu ce ocazie a ajuns ea sa te masturbeze, i-ai zis tu ca vrei sau cum ?
Nu ai nevoie de 1000 E decat sa dai la curve ca sa exersezi timp de luni de zile asa cum vrei tu, nu merge nici la curve ca te inhibi si ti-e rusine fara sa-ti dai seama.
0
25-01-2013, ora 00:24
popika93
Nu este medic/terapeut
popika93
buna seara ma confrunt si eu cu o problema grava desi am 19 ani cand dau sa fac sex moare.de la varsta de 14 ani am inceput sa ma masturbez, si am facut-o foarte des pot sa zic... insa nu pot zice ca am avut multe contacte sexuale.am aproape 6 luni de cand nu pot sa tin si eu un act sexual de durata sau chiar deloc...ce m-i se intampla va rog ajutati-ma ce trebuie sa fac ?
0
26-01-2013, ora 00:10
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
E simplu, va trebui sa renunti la masturbare si in acest timp sa ai pe una cu care sa faci si sa tot faci pana iti revii chiar daca la inceput nu merge, normal ca moare daca creierul tau e obisnuit pe masturbare.
In timp creierul se dezobisnuieste de asta si vei putea face normal. Dar dureaza, nu gandi ca ce ai stricat in 5 ani repari intr-o luna, poate dura si un an pana iti revii.
0
26-01-2013, ora 13:41
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
e simplu ca idee, dar unde gasesti una sa stea cu tine fara sa o f*ti ? ok, poate sta de 2 3 5 ori, da dupaia pleaca. fiecare isi urmareste interesu, si interesu ei nu e sa stea cu un impotent. nu ma ref la tn popika neaparat, ci in general, nu o lua personal.
0
26-01-2013, ora 15:01
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
De aia exista curve sa faci cu ele ce vrei tu, la ele ma refeream si trebuia sa spun asta, alea stau oricum si incet incet te obisnuiesti si gata ! Ziarele-s pline full de oferte si la 60 lei ora si la 80 si la 100 dar si la 300, iti alegi.
Alta sansa n-ai popika.
0
26-01-2013, ora 18:22
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
popika vai de pl ta daca de la varsta asta ai probleme!
costi, acuma mai nou dai si sfaturi in sexologie :)))))) te-ai extins
0
26-01-2013, ora 19:59
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
popika, costy: nu merge asa cu curvele.
in sensul ca ok, poti sa alegi varianta asta, dar e foarte costisitoare si de durata.
nici curvele nu stau la inifinit sa ai tu erectie.
parca n-ati fost neam la curve si nu stiti ce pe graba lucreaza...sa fim seriosi, aici e vorba de rabdare, iar ele nu o au.
s-ar putea esuand si la curve sa iti adancesti problema.
in orice caz, sfatul meu e sa nu asculti de cei care iti vor spune (cum cu siguranta vei intalni) ca totul e in mintea ta, ca tine doar de psihicul tau si de vointa ta.
nu, este o problema reala, si exista cadru medical specializat, fie el sexolog sau psiholog, trebuie sa cauti ajutor, eu zic sa nu cauti in capcana 'a, e doar in mintea ta'.
in fine, si eu trec prin asta, deci poate nu dau cel mai bun sfat, decat ce cred eu...
bafta
0
27-01-2013, ora 17:58
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Ba merge la curve, pe banii tai sta, n-are incotro, nu platesti cu finalizarea ci cu ora si asa nu e graba, am si spus cu ora, alta sansa nu are popika, deci ori asa, ori nu mai scapa. Stai o ora acolo si dai la rame.
Faptul ca, chestia asta ar fi costisitoare nu inseamna ca te scapa de asta ! Asta trebe sa faci, nu poti, aia e, asa ramai.
Nici un sexolog nici nimic, mie mi-a zis psihologul ala in anul 2000 sincer, trebe sa exersez normal pana imi revin, altfel nu se poate, repet, poate dura si un an pana iti revii.
Problema e ca eu nu mi-am revenit nici acum, ca nu am facut ce a zis psihologul, eu m-am dus la curve si am pus sa-mi faca tot cu mana ca asa-mi placea, dar asta e problema mea ca n-am ales cealalta varianta, am dat-o asa mai departe ca mi s-a parut mai comod si mai lipsit de riscuri.
Iar simtindu-ma bine asa, n-am dorit neaparat sa fac si invers dat fiind ca nu-mi doresc sa ma insor si sa am copii ca sa dau de dracu apoi sa constat ce prostie am facut :).
0
03-02-2013, ora 14:27
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
eu n-am dat de nicio curva pana acu care sa nu se enerveze ca nu-mi dau drumu, si care sa aiba rabdare intr-adevar o ora... chit ca are rabdare o ora, daca vede ca nu performezi incepe sa te ia la misto sau sa te faca sa te simti ca un cur. deci serviciul este jalnic...
0
04-02-2013, ora 19:01
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Daca nici pe banii au nu stii sa-ti faci treburile, atunci asa ai sa ramai.
Are rabdare ca doar de aia e platita la ora ! In alta ordine de idei nu are voie sa te ia la misto.
Dar repet, alta sansa nu ai.
Pana la urma tu crezi ca asa misto e sa fi cu una ? Ia mai gandeste-te. Ca solutii sunt doua, ori sa rez problema ceea ce nu vad cum, ori sa nu mai vrei relatie neaparat si ai scapat.
In primul rand la baza relatii-lor sta sexul, in rest nu prea e mare lucru in comun, iar tu ca barbat va trebuio sa te strofoci sa-i asiguri ei ce vrea si asa mai departe, sex poti face oricum la o adica.
Barbatul si femeia nu prea au mare lucru in comun sa stii, de aia 90 % dn cupluri nu rezista mult sau daca rezista nu se inteleg. Barbatul munceste din greu sa tina nevasta si copilul, el e prostul casei care duce greul si cam atat, iti convine asta doar ca asa fac ceilalti si vrei si tu aceias tampenie ? Asta nu am zis-o eu, au zis-o cei batrani, eu spun ce spun si ei dar si ce am vazut si eu.
Majoritatea celor in varsta regreta ca s-au insurat iar femeile ca s-au mariat, de ce crezi tu ca regreta daca era asa bine si frumos ?! Daca aveau minte, n-ar mai fi facut-o, asa pretind ei.
Uite, iti spun sincer, acum o ora m-am uitat la una buna rau adica poza si am tras o masturbare si gata ! Am rezolvat treaba rapid si fara complicatii, nici nu imi mai doresc relatie dat fiind ca stiu ce presupune asta, doar efort, sacrificii si sex din cand in cand.
0
05-02-2013, ora 00:49
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
inteleg ce spui dar trebuie sa revin putin la subiectul cu curvele:
pana nu esti in situatia mea nu ai cum sa stii daca o curva platita la ora chiar sta o ora cu tine.
tu spui ca sta pt ca te gandesti ca asa e logic, insa daca nu te-ai confruntat cu dituatia eu iti spun ca nu e chiar asa.
Mai mult decat atat, chiar daca nu iti spune sa pleci, faptul ca te umileste criticandu-ti masculinitatea si luandu-te la sto (ceea ce nu e greu de inteles, e curva, ce educatie sau compasiune poa sa aiba? sunt femei educate care reactioneaza la fel, d'apoi o curva platita) te face pe tine sa iti doresti sa pleci cat mai repede, crede-ma. dar din nou, daca nu te-ai confruntat efctiv cu aceeasi problema, degeaba incercam sa ne convingem unul pe altul, eu vbesc din pravtica, tu din teorie.

a nu se lua drept insulta ce am spus, chiar apreciez mesajul tau si mi-am exprimat decat parerea.

cat despre partea cu mariajul si partea lui negativa, sunt de acord.
si mie mi se pare mult mai rentabil masturbatul, dar doua probleme intervin:

1) femeile cu care am fost au tinut cu tot dinadinsul sa ma faca sa ma simt inferior pt ca nu le-am ftut. ceea ce devine o problema, pentru ca atunci cand niste femei iti calca in picioare masculinitatea si te fac sa te simti ca si cum nu ai fi barbat, este foarte dureros si are implicatii. din nou, nu se poate intelege decat la nivel prctic, nu asa, teoretic, ca scriu eu acum aici.

2) chiar simt nevoia sa imi impart bucuriile si necazurile cu un suflet caruia sa ii pese si care sa imi fie alaturi, si eu ei. si asta e iar, dureros.
0
05-02-2013, ora 09:34
toma mihaita 10
Nu este medic/terapeut
toma mihaita 10
buna ziua. problema mea este ca atunci cand vad femei goale nu mi se ridica..doar daca le vad in blugi. ma masturbez cateodata si de 3 ori pe sapt dar cateodata si de 3 ori pe luna.nu stiu ce sa ma fac...ma tem ca nu o sa pot face sex. am avut ocazii en si en dar niciodata nu am putut.ce pastile sa iau ? am auzit ca zinc ar fi bune...ce parer aveti si ce sfat ati putea sa imi dati.Va multumesc
1
05-02-2013, ora 14:25
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
skepsys82

Si eu vorbesc tot din practica si nu din teorie mai ales ca am cam aceias problema ca si tine.
Insa daca nu se poate rezolva problema sa le dai la bobardea ca la carte, exista cealalta cale si anume sa-ti satisfaci pofta sexuala sa cum ai facut si pana acum chiar si la curve, si din practica iti zic ca nu face nici un misto ca am facut de n ori, m-am dus, am platit ora si i-am zis clar "taticu', acuma pui mana si mi-o freci pana tasneste tare tare de tot in timp ce eu ma uit la tine", si s-a conformat fata fara nici un comentariu negativ, a mers de minune, apoi la sfarsit inca un rand si gata ora, intre sedinte am mai stat de vorba si nici pe fata ei n-am observat ceva negativ sa stii, daca clientul vrea masturbare aia e, se respecta.
Am plecat de acolo satisfacut si okey, asa am facut de fiecare data. Sta o ora, iti zic eu, ca doar avem ceas.
Nu am mai dorit sa am o prietena ca nu mai avea sens.
Deci ideea este de ce vrei neaparat sa faci normal daca nu merge ?! Nu-i mai simplu asa ?

Chestia cu sufletul pereche ai mare dreptate, asta vroiam si eu insa am constatat ca e utopie, asa ca am renuntat si la asta si gata ! Nu se prea poate asta decat fff rar, o femeie pune pret pe maturitatea si banii tai, pe cat de frumos o minti si o vrajesti, in rest nu conteaza, nu da doi bani pe chestii-le sufletesti. De fapt de aia si am depresie ca n-am gasit asa ceva, insa incet incet trece si asta.
Asa se explica ca 95 % din cupluri se duc dracului repede, ca in afara de sex nu au nimic in comun.
Ca exact ce vrem noi leaga o relatie si o tine in timp, sa impartasesti ganduri, pasiuni, dureri, bucurii impreuna, chestia asta lipseste in marea majoritate din cazuri.
O femeie cu care ai fi putut impartasi ce vrei tu si eu, nu ar mai fi facut misto de tine ca nu poti da la rame bine, ar fi avut rabdare si in timp se rezolva si asta dat fiind ca intr-o relatie in care exista ce dorim noi, sexul e doar 10-20 % din ea, restul e intelegere, comunicare, empatie, pasiuni impartasite si asa mai departe.
Si oricum daca ai erectie, ea se satisface oricum deci nu era rau ptr ea, dar si daca nu era, mai exista mana, gura si tot se rezolva, ca oricum relatia nu statea doar in asta.
Daca fac cineva misto de tine, nu ai ce cauta cu acela ! Nu ai ce sa vrei asa persoane, ca si daca le impungeai bine, tot aia era, tot nu puteai impartasi nimic cu ele si era o relatie doar ptr sex si atat.
Deci in loc sa plangem dupa ce nu putem avea, mai bine sa ne bucuram de ce avem si cu asta basta.

Repet, iti zic totul din practica, nu din teorie, cand depresie se diminueaza, ai sa simti ca nu mai vrei ce vrei tu, ai sa vezi ca iti e indiferent si gata.
Eu pana acum 3 zile ma simteam naspa rau, sufeream ca nu am una cu care sa aia si ailalta, la un moment dat tot discutand cu prietenul meu de din astea (ca si el e in situatia noastra) si am simtit ca nu-mi mai doresc un lcuru imposibil, bine, a fost natural, nu depinde de mine sau de tine, dar s-a intamplat !
Si cam asta este, decat sa ma gandesc sa am pe una care sa ma inteleaga dar care nu exista, mai bine nu mai vreau si-mi fac treaba cum merge si gata.
Inseamna ca tu ai niscaiva depresie ! Ca de aici vine dorinta de ce vrei tu, iar in lipsa rezolvarii, te simti naspa.
E capcana depresiei.
0
05-02-2013, ora 16:53
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
ai destul de mare dreptate...
multumesc
0
06-02-2013, ora 22:17
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Daca ai ceva obiectii referitor la ce am spus, sa spui ca sa comentam.
Asta este a patra zi cand inca depresia este blocata si ma simt binisor la general, simt acelas lucru si anume ca nu ma mai doare ca nu am gasit partenera ideala desi mi-o doresc in continuare asa teoretic doar.
Adica daca e, e bine, daca nu e, iarasi bine ! Pana Duminica daca nu era, era urat rau, durere sufleteasca, nenorocire de stare cu depresie naspa de jurai ca fara ce-ti trebuie, nu ai sanse sa fi bine, dar jurai fals.
Si culmea, in urma depresiei aleia nu te mai bucurai de absolut nimic din ce aveai sau din ce puteai face.

Si ca sa intelegi mecanismul, cu cat nivelul de Serotonina este mai mic cu atat iti doresti lucruri mai marete sperand ca primesti o bucurie pe masura, cand Serotonina urca adica cand iesi din depresie, o sa te bucuri de lucrurile marunte si nu mai ai nevoie de cele marete ca sa te simti bine, simti ca nu prea ti le mai doresti asa intens.
0
06-02-2013, ora 23:48
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
tare faza cu serotonina, nu stiam, foarte interesant. si pare logic.
ce sa zic, eu stau si cu parintii si nu am nici job, deci situatia se amplifica.
faza e ca nu prea stiu cum sa imi descarc stresul, nu reusesc decat prin masturbare si dulciuri...
si devin si misogin lately, vezi profilul:
http://www.youtube.com/user/manwomanmyth
, pe care l-am descoperit de curand pe youtube, zice niste chestii foarte interesante tipu ala,
si imi da apa la moara (desi ii dau dreptate, nu e ca si cum ma pacaleste).
concluzia mea este ca femeile vor doua lucruri: sex si bani.
le ai, super, nu le ai, masturbare placuta.
multi ma vor contrazice poate, iar femeile din misandrie la fel.
dar am simtit-o pe pielea mea, si statistic.
ca urmare nici nu stiu pe de o parte de ce as vrea sa fiu cu o femeie cand stiu ca interesul ei principal sunt banii sau sexul.
si stiu ca materialul bun e greu de gasit, deci chiar daca sunt cateva care sa nu fie croite asa rau, sunt greu de gasit.
nu ma consider atat de intelept si fin observator incat sa le depistez pe cele bune, si atunci de ce sa ma mai chinui, daca tot imi iau iar teapa. de fiecare data e mai rau parca.
sunt destul de confuz.
iar dulciurile nu prea ma ajuta, ma dor dintii la un moment dat, si pieptul ma doare de vreo 3 luni jumate, din varii motive.
sincer chiar ma oftic ca exista asa curve de femei incat eu trebuie sa imi consum ani de zile dupa ce ele imi fut viata, doar ca sa imi revin.
sincer chiar nu inteleg de ce exista astfel de material prost pe pamant, ca sa imi faca mie viata un cacat.
in fine...
tigarile nu mai au efect subit (nu mai simt absolut nimic cand fumez), bautura nu pot sa iau (ca stau cu mama tata si ma interogheaza daca cobor sa-mi iau o bere).
la serviciu ma angajez pe 12 mil pe un domeniu pe care aproape il detest.
visurile mele se duc pe apa sambetei incet incet.
...
:(
0
07-02-2013, ora 15:03
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Vezi ca esti baiat destept ? Exact, femeile for copii, bani si sex.
Si iar adevarat ce spui, ce sa vrei tu asa ceva ?! La ce-ti foloseste sa muncesti ca prostul sa tii femeia si copilul si tu sa fi prostul casei ?! Ca la primul care o minte mai frumos sa te lase !!!
Repet, daca era una cum trebuie nu statea cu tine doar ptr sex si bani, deci problema cu sexul se rezolva in timp incet incet ca doar nu aia tinea relatia.
Si de ce sa te oftici ? Asta era visul tau sa ajungi prostul casei ?! :))))))). Sa fi facut sex normal si sa stai cu una care apoi sa te dezamageasca de 10 ori mai tare ?!
Ca aia buna nu stiu daca o gasesti si unde.
Tu nu vezi ca societatea incurajeaza casatoria ca sa ii fie ei bine si nu individului ? E logic sa nu mearga relatia dat fiind ca barbatul si femeia sunt diferiti structural, nu au cum sa se inteleaga vreodata, nu ma refer la exceptii.
Societatea a creat cuplul, normal noi nu avem ce cauta sa stam mereu cu o femeie impreuna, natura zice ca mine si nu ca societatea.
In relatie trebuie sa exista intelegere, comunicare, pasiuni comune unele, libertate in cuplu, sa nu existe gelozie, si abia apoi sexul si banii, primele tin relatia a la long, fara ele cucu.
Ca asa, uite, eu la 35 ani de ex imi fac singur de mancare, fac cumparaturi, curatenie imi fac, de spalat spala masina, de calcat calca parintii sau nufarul, sex trag masturbare sau ma duc la curve din cand in cand, asa ca la ce-mi trebe una sa-mi manance zile-le ?!
Chiar ieri eram la sala si era o colega misto foc si mi-a venit un chef.mama mama, am venit acasa si pac pac am rezolvat treaba repede. Si vorba aia rau n-arat ca doar fac sport de 6 ani.
Nu mi-e rusine ca ma masturbez, mai rusine imi era de mine daca as fi cazut in capcana sa ma prosteasca una.
Eu relatia doar ptr sex nu fac, sa fie clar, nu se merita.
Exista material prost pe pamant dat fiind ca natura a durut-o in cur de confortul nostru, pe ea o intereseaza sa perpetuam specia si atat, iar ptr asta e deajuns acest material.
Si ce mandru ma simt cand am sfidat natura ! Creste inima in mine nu alta, genetic sunt altfel programat, nu am vrut copii, nu am vru sa ma insor, nu am dat tot ptr un sex.
Ceilalti sunt programati sa vrea sa cada in capcana. Ptr mine conteaza confortul meu, mi se rupe mie de specie.

Nici eu n-am job dar nici nu ma deranjeaza asta ca am timp liber sa fac ce vreau eu.
E f bine ca te descarci prin masturbare ca te relaxezi si ai si placere, insa dulciurile alea nu prea-s bune, nu neaparat dantura ca daca te speli pe dinti imediat dupa ce ai mancat n-ar trebui sa ai probleme, dar poti lua mult in greutate daca nu faci sport sau doamne fereste sa mai faci si vreun diabet daca ai in familie cazuri.
Desi si dantura poat fi in pericol oricum, se spune ca ptr metabolizarea carbohidratilor (zahar, amidon), organismul are nev de calciu si si-l ia din oase.
Si eu fac ca si tine, dar asta nu inseamna ca e bine, desi fac sport, am luat deja 6 kg in 3 luni, la 1, 7 m am deja 73, 5 kg de la 67.
Tigari nici atat, eu nu fumez, insa sunt pacatoase rau, te distruge incet incet, mai bine mananci dulciuri decat sa fumezi.
Si la mine e idem ca la tine, s-au dus dracului toate visele si de aia am facut depresia, insa vad ca atunci cand ea se remite, nu prea te mai oftici ci te bucuri de ce ai si de ce poti face.
Pai tu de ce crezi ca m-am dus la sala ? Am crezut ca daca arat bine, mor muierile dupa mine, FALS !
Dar si daca as avea bani multi ar fi tot aia sa stii, nu-mi convine sa stiu ca aia sta cu mine ptr bani si ca altceva nu insemn pentru ea, deci tot nu as face relatie.
Mda, interesant ce zice manwomanmyth acolo.
0
07-02-2013, ora 15:55
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
nu stiam de faza cu calciu din os.
in mare, ai dreptate in rest.
de ce sa nu recunosc, eu unul ma cam bucur cand ma gandesc ca toate femeile
astea superficiale, si pentru care doar partea materiala conteaza (si sunt destul oho)
vor ajunge la o varsta gen 30-40-50 de ani, cand vor avea riduri si semne ale batranetii,
iar singurul lucru pe care si-au bazat toata tineretea - frumusetea fizica - se va duce de rapa,
scotand la iveala ce a mai ramas - un suflet naspa. desigur, vor incerca sa il ascunda si isi
vor cobori standardele grav, de la mironosite ce erau vor accepta orice acum, dar numa
de fraieri va da, pentru ca cei care vad ce a fost si ce a ramas in absenta frumusetii pe care
s-a bazat, vor sti mai bine sa nu o ia de partenera.
in plus ma bucur si de menopauza si crizele in care intra femeia la varsta a treia.
adica ok, nu ti-a pasat de caracterul omului, de sinceritatea lui, si ai cautat numa
bani si sex, iata ca vine o varsta cand nu le mai ai nici p-alea, si or sa stea tot timpul
cu crize si stres dupa o varsta. noi barbatii pe masura ce imbatranim devenim mai intelepti, iar ele mai crizate
si mai disperate. pe de o parte, mi se pare o razbunare buna...dar doar pe de o parte, tot as vrea una pe moment
mai degraba decat asa, la zeci de ani distanta...
0
08-02-2013, ora 01:59
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Dar sa vezi durere pe barbatii fraieri care le-au acceptat asa ! Aia sufera si mai si cand isi dau seama cu ce babaciune au de stat 20-25 ani de atunci in colo :))))))))))))))))). Singurul lucru ptr care le-a luat a picat adica fumusetea si de atunci in colo sa te tii bine !
Doaaamne cate cazuri aud, rad de mor nu alta, ca proaste nu-s ele pana la urma, prosti sunt ei ca le accepta, ele de aia vor bani si sex doar ca asa accepta fraierii ! Daca prostii n-ar mai accepta, si ele s-ar schimba clar.
Interesant este ca si la mine conteaza sa-mi placa cum arata, daca nu-mi place, nu mai conteaza restul, insa daca are restul si nu-mi place fizic, mi-as face-o amica si atat deci tot ar fi bine.
Deci sa arate si cum imi place dar sa aiba si restul as vrea, dar nu se poate.
Deci la barbatii ce le accepta nu te-ai gandit ce durere au.
Asa ca nu poti spune ca noi am avea ceva si ei n-au, si de aia le merge bine, real nu le merge deloc bine, deci clar ei nu sunt in regula.

Interesant este ca ei desi observa ca nu le e bine, nu-si pun problema ca de ce nu le merge bine, asa ca nu incearca sa se gandeasca cum sa faca sa fie bine, asa de indobitociti sunt !
Eu daca vad ca ceva nu e okey (indiferent de domneniu), ma gandesc de ce nu e okey si incerc sa fac ceva ca sa fie bine, intreb incolo si incoace, nu stau asa ! Chiar daca nu se poate sa fie bine, dar macar imi pun problema, incerc, ma pana la urma ma bucur ca-s asa, pe bune, altfel eram prost ca ei si nu faceam decat sa servesc naturii in detrimentul meu.
0
08-02-2013, ora 04:14
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
da, nu m-am gandit din perspectiva fraierilor.
dar m-am gandit ca ar fi ideal pt razbunare ca lor sa le vina
intr-un final mintea la cap si sa isi dea seama la ce au dat cu piciorul si ce
decizie proasta au facut, sau, alternativ, fraierii respectivi sa isi dea seama
ce teapasi-au luat cu ele.
dar exista a treiavarianta, care nu ma satisfacec, si anume nici el nici ea
sa nu isi de seama, si fiind abii la fel de fraieri si superficiali,
sa traiasca asa impreuna in ignoranta si prostia lor, devenind un cuplu fericit :|

o alta idee a mea este cum de sunt femeile atat de usor dispuse
sa isi vanda corpul - prostitutia. nu cred ca e vreo statistic care sa
inirme ca sunt mai multe curve feminine dcat masculine, iar asta ma
duce personal cu gandul la un singur lucru: femeia e sexul superficial.
numai o persoana superficiala si rece fara emotii isi poate vinde corpul cu atata
usurinta. a se vedea de xemplu videochatul sau siturile xxx d azi,
peste 90% sunt femei. si culmea e ca considera ca chiar e o munca.
0
08-02-2013, ora 04:17
skepsys82
Nu este medic/terapeut
skepsys82
si inca o faza, referitor la sensibilitatea femeilor comparativ cu a barbatilor:
ce e mai probabil, ca o fata sa paraseasca un baiat ca nu are erectie,
sau un baiat sa paraseasca o fata pt ca ea nu are orgasm.
cred ca raspunsul il stim cu totii, si spune multe despre sexul asa zis 'slab'...
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 12 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: