nu mi se mai scoala penisul | Forumul Medical ROmedic

nu mi se mai scoala penisul

13-01-2014
v1rus_1
Nu este medic/terapeut
v1rus_1
Buna ziua! am 24 ani si am o problema.nu mi se mai scoala penisul.m am lasat de fumat de 2 sapt datorita unei probleme care am avut o.(a inceput sa ma usture in piept si nu mai puteam respira.mi am facut analizele la pneumologie nu am nimic am fost si la endocrinologie pt hipertiroida si acolo analizele au iesit bine si toata lumea mi a spus ca am avut un atac de panica si am decis sa ma las asa ca am doua sapt de cand nu mai fumez) si cam de 4 zile nu se mai ridica.nici dimineata nici cand sunt cu iubita in pat! de obicei mi se scula cam la orice atingere a ei sau dim prin faptul ca dorm pe burta mereu era beton! mai ales cand mai aruncam un ochi la un film porno.sau vedeam vreuna buna pe strada si incepeam sa mi fac filmele mele! ce sa fac???? va rog!!!
3 comentarii
0
13-01-2014, ora 16:00
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Virus


salut..pot sa iti zic din prima ca tigarile nu au de a face cu problema ta(in sensul ca daca te-ai lasat de ele, nu mai ai erectie)...toata problema este la tine in cap(adica psihologic)totul pleaca de la creier si nu numai(si aici ma refer la facut ceva sport ca sa ai o circulatie a sangelui buna, mancat sanatos...macar fara grasimi si sucuri acidulate.poti sa bei cate un pahar de vin inainte sa ai un contact sexual)dar ca idee, tot ce trebuie sa faci tu este sa nu te gandesti prea mult la chestia asta cu erectia, ca de multe ori problema vine de aici!!!!incearca sa te relaxezi mai mult...incearca sa te bucuri de iubita ta...incearca sa fruvtifici totul la maxim si o sa ai surprize placute;)..o zi faina.
0
13-01-2014, ora 16:05
v1rus_1
Nu este medic/terapeut
v1rus_1
Multumesc de sfat!
0
13-01-2014, ora 21:39
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Şi prelungeşte un pic libidoul deoarece reacţiile ei te vor ajuta să depăşeşti momentul. Există şi plante medicinale care sunt foarte eficiente pe toate liniile în acest caz.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: