nu mai stiu ce afectiune am

11-08-2009
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
De patru ani am o durere de maxilar si dinti.Este o durere suportabila dar foarte suparatoare.Aceasta durere apare dimineata mai puternica atunci cand ma trezesc din somn.Unii medici spun ca e inervatie musculara altii ca este nevralgie de trigemen altii ca e o circulatie periferica proasta altii ca e ceva somatic ptr ca am si depresie.Tratament ptr depresie iau de multi ani dar nu dispare nici depresia nici durerea de dinti si maxilar.Aceasta durere radiaza pe toata fata si ma simt cam ametita.Nu stiu ce afectiune am ptr ca nu mi se gaseste un diagnostic cert.Am facut si rmn dar nu a iesit decat o usoara sinuzita paranazala, etmoidala, sfenoidala. plus o formatiune chistica in gat.Mentionez ca uneori mi se face o dunga pronuntata sub nas adica pe buza superioara.Nu stiu la ce medic sa ma mai duc.Rog frumos un raspuns.
3 comentarii
0
11-08-2009, ora 13:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta, homeopatia cunoaste astfel de simptome si este in stare sa le vindece.
0
11-08-2009, ora 16:54
c.gina35
Nu este medic/terapeut
c.gina35
Am fost si la homeopat si am primit diagnosticul a doua zi.Medicul probabil nu a fost sigur de diagnostic si a trebuit sa se consulte cu cineva cred.Mi-a dat niste granule mici Lachesis parca.M-am simtit extrem de rau.Nu mai am curaj sa mai iau.Am avut diaree o saptamana si mergeam pe pereti.deci eram si mai rau.
0
24-08-2009, ora 21:54
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
buna gina

tinand cont ca ai depresie, ai incercat si psihoterapie? s-ar putea ca durerea respectiva sa fie consecinta unui conflict interior nerezolvat care initial s-a manifestat prin depresie dar nefiind rezolvat s-a intors asupra unui organ/ parti a corpului la care tu esti mai sensibila..cumva in familie la tine a suferit cineva de o durere asemanatoare? deci, nu sunt specialist, imi dau si eu cu parerea ca merita incercat si asta...multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: