nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta

25-06-2012
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Salutare! Am 27 de ani si sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani de zile. De curand ne-am mutat impreuna si totul este foarte frumos. Ne intelegem de minune si il iubesc la nebunie, as face orice pt el, si el pt mine. Exista totus o problema intre noi, de fapt eu sunt problema. Nu stiu din ce cauza nu am pofta de sex.el isi doreste in fiecare zi sa facem dragoste insa eu nu reusesc sa ma conectez cu el. Nu inteleg din ce cauza. Problema aste o am de vreun an de zile.
Imi este frica sa nu il pierd din cauza asta deoarece el este foarte activ sexual si e mereu pus pe fapte insa se loveste de refuzurile mele si nu stiu pana cand mai suporta situatia.
Ma simt foarte bine cu el si am orgasm aproape de fiecare data, preludiul este super de fiecare data, nu ma grabeste si nici nu ma streseaza sau ceva de genu, eu pur si simplu nu simt nevoia sa fac sex. Este normal? Am eu o problema oare? Iau anticonceptionale de aproape 2 ani insa nush daca sa fie ele de vina. Cert este ca nu stiu ce sa mai fac, as vrea sa fiu ca el, sa fiu disponibila si dornica de nebunii insa..nimic, parca as fi de piatra.
Va rog dati-mi niste sfaturi caci nu mai stiu ce sa fac, il iubesc si nu vreau sa il pierd. Stiu ca tine la mine insa in acelas timp stiu si cat de important e sexul nu vreau ca din cauza mea sa ajunga sa ma insele...drept vorbind nu ar fi exclus si nici de condamnat.
Va multumesc tuturor celor care imi veti raspunde la problema.
10 comentarii
0
25-06-2012, ora 13:14
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
SIGUR il iubesti "la nebunie"?
sau
DOAR il placi?
sau
DEJA te-ai plictisit de acelasi.
ca altfel, nu se explica...
sa fii fericita!
0
25-06-2012, ora 13:50
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Da, sigur. Nu pot sa imi imaginez viata fara el.as innebuni daca l-as pierde. Cred ca totul e pe baza psihica, am avut si ceva stres in ultima vreme plus ca sunt o persoana sedentara, lucrez la birou si nu prea fac miscare...ma gandesc ca poate si comoditatea asta ma afecteaza..nu mai stiu ce sa cred.
0
25-06-2012, ora 17:10
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Se ştie că anticoncepţionalele pot scădea foarte mult libidoul- paradoxal femeile se simt mai protejate pentru că nu sunt şanse să rămână gravide, dar efectele asupra sistemului hormonal duc la anumite dezechilibre şi contează şi care anticoncepţional e de vină, unele scad "pofta de sex" mai mult decât altele.
0
09-07-2012, ora 10:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ louferygo

Citeste cu atentie prospectul de la anticonceptionalele pe care le iei.
Daca la efectele secundare apar dereglarile hormonale sau depresia, inseamna ca de la ele e, sigur.
Foloseste prezervativ o perioada si vezi daca iti revii.
0
26-08-2012, ora 16:30
ankuuu
Nu este medic/terapeut
ankuuu
Buna, sa sti ca am fost in aceeasi situatie ca tine, doar ca eu nu folosesc anticonceptionale. Acum spre mirarea mea e totul foarte ok... poate ca se intampla mai rar la fiecare, sa nu ai chef.
0
27-08-2012, ora 01:46
maria52
Nu este medic/terapeut
maria52
@louferigo: voi sunteti diferiti. chiar daca va placeti, sunteti incompatibili.
Sanse slabe sa se schimbe ceva intre voi.
Trebuie sa te impaci cu ideea ca il vei pierde, sau ca isi va gasi amanta sau chiar amante, daca nu are deja.
Asta e daca tu nu poti sa-l satisfaci, se vor gasi altele. Totusi, mingea e inca in terenul tau. Faci cum vrei, dar baga de seama ca situatia de acum nu poate tine prea mult in formula actuala.
deci sa nu te surprinda daca atunci cand te intorci din delegatie, sau de la o intalnire cu prietenele, vei gasi prin casa chiloti sau ciorapi de femeie, sau chiar bijuterii (altele decat cele ale tale).
0
28-08-2012, ora 07:46
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Maria, nu il cred in stare de asa ceva. Este cel mai corect si sincer barbat pe care l-am cunoscut. Pana acum nu m-a mintit niciodata si chiar cu riscul de a ne certa, el a spus adevarul mereu. Scenariul la care ma astept eu este despartirea insa nu tradarea. In ultimele saptamani s-a mai schimbat, in sensul ca daca vede ca sunt obosita, sau e foarte tarziu si am muncit toata ziua, nu mai incearca sa facem sex, ma lasa sa ma odihnesc sau insista el sa ne culcam deoarece dimineata ne trezim foarte devreme. Cred ca faptul ca ne-am mutat impreuna a creat aceste probleme deoarece inainte cand stateam separat ne vedeam o data la 2 sau 3 zile si faceam sex de fiecare data insa dupa ce ne-am mutat suntem impreuna non-stop iar el vroia zilnic sa facem sex. Eu fiind femeie am mult mai multa activitate dupa orele de servici, gatitul, curatenia si nevoile casnice sunt datoriile mele iar seara de multe ori sunt foarte obosita si epuizata. E clar ca nu mai am chef de nebunii. El ca si barbat lucreaza prea putin acasa, eventual ma mai ajuta pe mine la unele treburi insa aproape zilnic doarme putin dupa-masa sau pur si simplu sta la televizor si se relaxeaza. S-a mai obisnuit cu chestia asta si e mai intelegator. Cateodata mai gateste el sau seara imi face masaj, oricum s-a schimbat si incearca sa ma ajute mai mult.
0
04-09-2012, ora 22:53
maria52
Nu este medic/terapeut
maria52
Eu iti zic sa fii cu bagare de seama, atata tot, sa nu fii luata prin surprindere.
Iti mai zic atat, in istorie, au fost lansate 2 vapoare considerate nescufundabile: Titanic si Bismarck. Ambele au ajuns pe fundul marii la voiajul inaugural.
0
19-10-2012, ora 15:08
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Buna!

Am zambit cand am citit mesajul tau, pentru ca am trecut si eu prin ce povestesti tu. Noi suntem impreuna, casatoriti fiind de 3 ani. Si la inceputurile noastre era la fel. Ai perfecta dreptate: femeia este mai solicita si fizic si psihic. Dupa serviciu, incepe un alt serviciu: mancare, spalat, calcat, curat.. iar seara e luata de odihnita.
De ce sa cauti o cauza de natura medicala, hormonala, pentru lipsa de chef, pentru ca singura rezolvare e intelegerea din partea sotului. Si pana la urma, daca nu intelege asta, nu va intelege altele, mai grave in viitor, nu?

Exact asa era si la noi. El venea acasa si dormea de amiaza si normal ca odihnit, cheful e mai mare.

Stii ce am facut? Am impartit sarcinile si treburile casnice. Cand unul facea mancare, celalat curat si invers.
Noi, femeile avem tendinta sa-i menajam pe barbati ( poate este instinctul matern, pana la primul copil, poate din nevoia de perfectionism), dar, am inteles ca la " jug " trag doi. Daca se opreste unul sta si celalat, dar numai unul nu poate merge inainte singur.

De asta trebuie intelegere reciproca si respect.
Nu lua in seama ce scrie maria52, asa e, cand e s-o patesti o patesti, insa daca vrei sa mergi inainte nu poti sa o faci daca ai suspiciuni si numai ganduri negre.

Iti doresc numai bine!
Sper sa citesti mes-ul meu, chiar daca e deja oct.
0
22-10-2012, ora 19:48
monza
Nu este medic/terapeut
monza
Ai pus bine problema"eu sunt problema", pai foarte bine tu esti, noi nu te putem schimba, va trebui sa depui efort pentru iubitul tau si sa incerci sa devii mai activa sexual, sau chiar sa ii faci intr-o seara surpriza sa iei tu initiativa si poate vor avea loc niste schimbari.Daca nu, cauta-ti alt partener care e pe aceeasi unda cu tine, poate o data la saptamana ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Frecventa sexului - importanta pentru viata intima?
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •