nolicin in timpul sarcinii

27-12-2011
dumvio
Nu este medic/terapeut
dumvio
am avut ultimul cilclul menstrual pe 19 noiem 2011...dupa 3 saptamanii am facut o cistita hemoragica si am ajuns la urgente...mi s-a facut un test de sarcina care a iesit negativ, dupa care mi s-a administrat nolicin timp de 7 zile. Apoi dupa 2 sapt de cand am luat nolicin mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. Sunt foarte ingrijorata, drept pentru care am apelat si la doctorul ginecolog care mi-a spus sa consult un medic specialist in infectioase. De asemenea mi s-a mai spus nu s-au descoperit malformatii in primul trim de sarcina din cauza nolicinului, dar ca nu se risca. Ce ma sfatuiti sa fac?Mentionez ca sunt la prima sarcina si sunt foarte speriata
1 comentarii
0
27-12-2011, ora 15:06
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Dacă vă gândiţi la malformaţii, atunci trebuie să ştiţi că nolicinul nu modifică riscul malformaţiilor în niciun fel în cazul dv, deoarece a acţionat prea devreme în cursul sarcinii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul