noduli tiroidieni.. singura solutie e operatia

12-03-2009
lorylory
Nu este medic/terapeut
lorylory
astazi am facut o ecografie tiroidiana.rezultatul m a descurajat total;lob stg:usor neomogen aspect micronodular
lob drept:usor neomogen aspect micronodular cu un nodul de 12 mm hiperecogen relativ omogen.analizele sanguine inca nu le am facut.va rog daca s a confruntat cineva cu asemenea boala sa mi raspunda.eu sunt f speriata deoarece medicul mi a spus ca singura solutie este operatia iar eu sunt ingrozita de asa ceva.daca imi puteti recomanda un medic bun, un tratament naturist, un sfat, orice, va rog sa mi raspundeti, sunt disperata.
5 comentarii
0
14-03-2009, ora 15:24
lorylory
Nu este medic/terapeut
lorylory
chiar nu a citit nimeni ca re s a confruntat cu asa ceva? chiar asteptam cu nerabdare raspunsurile voastre dar se pare ca astept degeaba.
0
18-03-2009, ora 08:59
iuliabratosin
Nu este medic/terapeut
iuliabratosin
inainte de a opta pentru operatie ar fi bine sa mergi la un control la spitalul de boli endocrine Parhon din Bucuresti. Sunt acolo doctori f buni si pot face investigatii mai amanuntite decat o ecografie. Eu am noduli tiroidieni si nu mi s-a recomandat din prima operatie, dar poate in cazul tau este necesara. Intradevar doctorul la care am fost mi-a spus ca nodulul nu va disparea fara operatie dar ca se poate face tratament cu iod radioactiv reducandu-se astfel secretia de hormoni. Oricum cazurile sunt variate si cel mai bun este sfatul unui medic specialist.
0
18-03-2009, ora 17:45
iuly78
Nu este medic/terapeut
iuly78
eu am trecut prin asa ceva . am fost op in februarie si am fost la fel de speriata. la mine pe lobul drept era un nodul de 13 mm si am fost la 2 medici endocrinologi care mi-au spus acelasi lucru opreatia. au spus ca e cel mai bine si este. acesti noduli pot suferi modificari si nu e bine eu am fost la un pas de.op nu a fost chiar asa rea. nu-ti fie frica. te pot trimite la un medic bun in cj daca vrei.
0
19-03-2009, ora 14:27
Llaura
Nu este medic/terapeut
Llaura
La ce medic bun ai fost in Cluj???
0
19-03-2009, ora 22:34
iuly78
Nu este medic/terapeut
iuly78
endocrinolog -BIANCA MAN iar chirurg conf. dr. MUNTEAN VALENTIN m-au ajutat f f mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: