nodul fibromatos in sarcina.

15-02-2012
urzica andreea
Nu este medic/terapeut
urzica andreea
buna ziua, ma numesc urzica andreea, am 26 de ani, acum sunt insarcinata in 8 saptamani este prima sarcina fara avorturi sau alti copii.la ultimul control mi sa descoperit un nodul fibromatos, nu va pot spune de cati mm sau cm, pt ca nu am avut curaj sa intreb, mi sa dat tratament cu arefam no spa, doart ca am niste dureri ciudata ca o febra musculara mai jos de buric, daca ati putea sa imi spuneti nodulii pot durea si as putea sa duc sarcina la termen, mi as dori tare mult lucrul acesta, parca nici nu ma pot bucura din cauza acestui nodul, el este situat in uter atat stiu. va multumesc!
1 comentarii
0
15-02-2012, ora 21:30
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Buna seara. De regula sarcina poate evolua fara probleme si in situatia in care exista un fibrom uterin. Este insa f important de stiut ce dimensiuni are si ce localizare pentru ca pe masura ce avanseaza sarcina poate pune probleme serioase.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul