nodul

08-01-2010
mariejeanne
Nu este medic/terapeut
mariejeanne
Buna ziua,
Am nevoie de putin ajutor: in zona anala (la vreo 3 cm de anus) am un nodul tare, dureros, care se inflameaza mai ales in perioada menstruatiei, insotit si de mancarimi. Este hemoroid sau altceva? Mentionez ca este intern, culoarea pielii. Am incercat tratament cu hemorzon, crema de galbenele, proctolog, dar nu mi-au fost de niciun folos.V-as ruga daca se poa te, sa-mi spuneti, din descrierea de mai sus, ce afectiune este si cum se poate trata.
Multumesc si o zi frumoasa!
2 comentarii
0
08-01-2010, ora 15:54
dr.andreeaj2010
Identitate neconfirmată
dr.andreeaj2010
In primul rand tu te-ai tratat pentru hemoroizii pe care nu ii ai motiv pentru care nu au aparut rezultate. Este posibil ca ceea ce descrii tu sa fie un chist pilonidal sau un abces perianal cu atat mai mult cu cat formatiunea este dureroasa si rosie. Trebuie sa iei in considerare si o eventuala boala transmisibila sexual, nu se exclude. Iti recomand un consult chirurgical, un tuseu rectal va spune daca formatiunea respectiva are sau nu legatura cu canalul anal, daca exista si vreo asa numita fistula. Oricum ar fi, de obicei se rezolva chirurgical. Important este sa sti cauza exacta si asta, un chirurg ti-o poate spune.
0
18-04-2010, ora 22:33
esa
Nu este medic/terapeut
esa
buna ziua.si eu am un nodul de la o injectie.pe sold.si chiar ma doare. de ceva timp. nu stiu cum sa scap de el.daka mi'ati putea spune cum se poate trata. va multumesc mult.la revedere.:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.