nod pe un perete al vaginului

19-03-2008
flaviutza
Nu este medic/terapeut
flaviutza
Buna..sunt noua aici, am si eu o problema din pacate..care vreau cu disperare sa-i aflu raspunsul:(
Nu mai sunt virgina de la 15 ani, pana acum am avut in jur de 4 parteneri sexuali.. acum 2 ani am suferit un chiuretaj si, cred eu, un avort spontan (am avut o hemoragie si mari dureri de ovare care dupa aprox o jumatate de ora s-a terminat in urma unui calmant luat)..am mai luat cam 4-5 luni contraceptive iar viatza sexuala a fost una destul de buna..dar astea au fost acum 2 ani. In prezent am 20 de ani si am iubitul in strainatate. Nu mai facusem nimic de aprox 5 luni iar cand ne-am intalnit si am facut sex, am fost excitata, destul de umeda si usor pofticioasa, dar toate acestea s-au transformat intr-un cosmar cand am inceput sa am niste dureri ingrozitoare, credeam ca este din cauza ca nu mai facusem nimic atata timp si probabil m-am stramtat. Durerile au inceput sa fie tot mai intense, ma rugam de el sa inceteze..el nu intelegea deloc ce se intampla pt ca era destul de bland..am mai facut de cateva ori sex dar tot asa..durerile erau puternice, doar intr-o anumita pozitie nu prea le simteam.. dupa ceva timp m-am intors in tara.. si spalandu-ma inauntrul vaginului am bagat cat am putut de adanc degetul sa gasesc locatia durerilor.. si.. surpriza.. am dat de un mare nod pe unul din pereti..l-am atins, l-am cuprins..si va spun sincer, e ca si cum as fi pus mana pe un testicul. Stiu ca trebuie urgent sa merg la ginecolog, dar as vrea niste informatii cat mai repede posibil despre asta. Eu inca locuiesc cu parintii, cu mama pot vorbi absolut orice dar parca problema asta tine doar de mine. As vrea sa stiu ce poate cauza acest nodul de forma unui testicul pe un perete inauntrul vaginului..nu-l simt inauntru, nu ma doare daca-l ating, totul e absolut normal, doar prezenta lui nu. As vrea sa primesc un sfat..si sa-mi spuneti la ce sa ma astept..la un tratament sau mai rau la vreo interventie chirurgicala mai ales ca eu si iubitul meu ne dorim anul viitor un copil si sa ne casatorim. Sper din tot sufletul sa pot face copii sanatosi. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi..inainte de mersul la ginecolog. Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
03-09-2010, ora 20:06
Riri T
Nu este medic/terapeut
Riri T
buna, am si eu aceeasi "problema". am simtit si eu, adanc in vagin, un nodul, sau ganglion..nu stiu cum sa il numesc, prietenul meu ii zice cireasa.. :)) vroiam sa stiu e normal, sau nu are ce cauta acolo. mentionez ca nu e dureros, infectii vaginale nu am. astept raspuns...
0
02-01-2011, ora 16:05
eogia91
Nu este medic/terapeut
eogia91
se numeste roctocel.se intampla atunci cand organele nu mai au elasticitate si se deplaseaza in jos.poate iti trece asa dar daca nu mergi la un ginecolog, probabil iti va pune un dispozitiv care sa iti sustina intestinul.dar incearca sa faci exercitii kegel sunt foarte bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •