nervul ulnar

08-12-2011
alinasecara
Nu este medic/terapeut
alinasecara
buna! de doi ani am o sensibilitate la mana stanga, mi s-a pus diagnosticul in italia de, REPERTI COMPATIBILI CON ENTRAPMENT DEL NERVO ULNARE SINISTRO AL GOMITO DI MEDIA ENTITA, urmeaza sa ma operez la nervul ulnar peste o saptamana, ce ar trebui sa stiu pt a ma vindeca in cel mai scurt timp? care sunt riscurile? va multumesc!
4 comentarii
0
09-12-2011, ora 00:39
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
este o operatie de rutina pe partea mediala a cotului, unde nervul ulnar este strans intr-un tunel fibros. se deschide tunelul si cateodata se muta traiectul nervului mai spre anterior (eu nu fac niciodata aceasta varianta si nu cred ca ar da rezultate mai bune). riscul operator este minim, leziunea majora a nervului ar fi o raritate. infectii locale sau vindecarea inestetica a plagii sunt la fel destul de rare.
0
09-12-2011, ora 11:40
alinasecara
Nu este medic/terapeut
alinasecara
va multumesc pt raspuns, la inceput am facut infiltratii, pt moment m-am simtit bine, in timp boala s-a agravat, sper sa trec cu brio peste aceasta operatie si sa ma vindec corespunzator, va multumesc!
0
10-01-2012, ora 23:28
alinasecara
Nu este medic/terapeut
alinasecara
m-am operat inaintea sarbatorilor de iarna la nervul ulnar, am avut mana in ghips 3 saptamani, rana e vindecata complet, am inceput sa-mi misc mana, incet incet, .pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai bine, ar trebui sa fac fizioterapie pentru a-mi recapata forta?
0
11-01-2012, ora 00:20
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
daca cotul a fost imobilizat 3 saptamani nu strica cateva sedinte de kinetoterapie, pentru ca articulatia cotului este sensibila la imobilizare. in rest teoretic boala s-a vindecat. toate cele bune
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: