nerv median lezat - post procedura de embolizare

21-04-2015
NOAMY
Nu este medic/terapeut
NOAMY
Buna ziua,

Am facut saptamana trecuta o interventie (radiologie interventionala) pt embolizarea unei artere. Abordul s-a facut prin vena mainii stangi.
In timpul manevrelor prin vena, am simtit la un moment dat o puternica senzatie de electrocutare, care s-a transmis in degetul mare al mainii stangi.
M-am refacut relativ rapid, timp de 4 h nu am avut voie sa flectez mana si initial nu pareau a fi mari probleme. Dupa 24 h de la interventie au inceput senzatii de amorteala in degetele 1 si 2, imposibilitatea de a intinde mana din cot la 180 grade (extensia completa determina senzatii puternice in brat de tip 'curentare').
A inceput sa apara si o redoare nocturna, cu usoare dureri la mobilizarea matinala in brat. Simt frecvent arsura, furnicaturi in palma (sub degetele 1 si 2) si pe zi ce trece se accentueza (maine se fac 7 zile de la interventie)
Pare o afectare a nervului median, ce pot face in cazul acesta ? (nu sunt hematoame mari vizibile, au fost initial cateva pete mai extinse la locul punctiei, s-au retras cu gheata).

Multumesc pentru un sfat.
1 comentarii
0
21-04-2015, ora 21:24
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ar trebui sa mergeti la un neurolog pentru a confirma diagnosticul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.