neoplasm unghi splenic

10-04-2008
nynaboboc
Nu este medic/terapeut
nynaboboc
Mama a fost operata de neoplasm unghi splenic.Dupa operatie a avut scaun 7 zile, 5 zile nu a mai avut scaun iar acum are o saptamana de cand s-a desprins operatia si pe acolo curge sange cu materii fecale. Cum pot sa o ajut. Are deja 3 saptamani de cand vomita tot ce mananca. Va multumesc.
2 comentarii
0
11-04-2008, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
Inteleg ca e vorba de o operatie de neoplasm de colon localizat in unghiul splenic, fara colostomie (anus contra naturii). Daca e asa si operatia s-a desprins, precum si sutura facuta la nivelul peretelui colonului restant, mergeti de URGENTA la spital!!!! Probabil s-au creat aderente in abdomen ce au condus spre o eventuala ocluzie intestinala ce a fortat prin presiune peretele intestinal si cel abdominal. Materiile fecale contamineaza peritoneul ducand la peritonita!!! Astept vesti de la dvs.
Multa sanatate!
0
14-04-2008, ora 00:00
nynaboboc
Nu este medic/terapeut
nynaboboc
Mama este in spital.Nu i se mai administreaza antibiotic intrucat a facut si o ciuperca urata.Va multumesc pentru raspuns.Este sub observatie dar eu nu mai pot sa o vad cum sufera. E mai complicat, stiu, si, cum spun medicii e de durata. De operat, nu se poate deoarece a suferit deja doua operatii in nici o luna.Nu stiu daca am scris, dar are 68 ani
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul