Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

nelamurire pentru domnul doctor Mihnea Dragomir

04-03-2010, ora 18:00
Autor: alina85
Am postat o intrebare despre schimbarea anticonceptionalelor karissa cu yasmin si raspunsul a fost sa incep noua folie de yasmin imediat dupa ce termin folia de karissa fara sa mai fac pauza de 7 zile intre folii. Dar am mai verificat si alte postari cu legatura la subiectul care ma intereseaza si am observat ca raspunsul dumneavoastra era diferit..trebuie sa incep noua folie de yasmin in prima zi de ciclu menstrual sau in ultima zi cum faceam de obicei?Planuiesc sa opresc contraceptivele peste 2 luni pentru ca vreau sa raman insarcinata dar deocamdata inca doresc protectie si in tara in care locuiesc nu gasesc Karissa deoarece le aduceam din romania..va rog mult sa-mi raspundeti deoarece mai am 2 pilule si termin folia de karissa..nu stiu cum sa procedez!
3 comentarii
04-03-2010, ora 23:56
Autor: M.D. | Dr. Mihnea Dragomir - Medicina de familie, Bucuresti
Luati din vechiul contraceptiv pana terminati folia, apoi faceti pauza de 7 zile pe care o faceati mereu, dupa care incepeti noul contrceptiv.
05-03-2010, ora 12:17
Dar de ce dl doctor? Pe prospectul de la Yasmin scrie atunci cand treci de la alt anticonceptional combinat sa incepi yasmin imediat dupa ce termini blisterul si mie asa mi-a zis mereu ginecoloaga, luna respectiva sa nu mai fac pauza (am schimbat o data jeanine cu karissa si apoi cu yasmin). De curiozitate intreb ma scuzati pt deranj. si stiu ca am intrebat si atunci pt ca logic eram stresata, si clar nu facusem pauza lunile alea!
19-03-2010, ora 18:00
Buna ziua domnul doctor Mihnea, sunt alina85 v-am intrebat despre schimbarea anticonceptionalelor karisa cu iasmine, am inceput dupa cum m-ati sfatuit..dar totusi simt un discomfort la sani si sunt un pic mariti ceea ce de obicei dupa ciclu nu mai simteam,am simtit si un pic greata dar nu foarte predominant..poate fi oare posibil sa fi ramas insarcinata??eu imi doresc un copil si e binevenit chiar si mai devreme de planul meu si al sotului..cum sa procedez??test sau e oare doar o alarma falsa?ce ma sfatuiti?va rog URGENT!
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK