nelamurire

18-05-2011
mondalex_mondalex@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mondalex_mondalex@yahoo.com
Buna Seara !

As dori sa va spun problema mea in speranta ca ma puteti lamuri. In urma cu 8 ani de zile am facut o lucrare dentara.Dupa ceva timp au inceput dureri groaznice de cap pe partea stanga cu mutari pe partea dreapta, dureri ce radiau pe ochi, in spatele ochiului, pe aripa nasului, sinusuri.
Am fost la medicul respectiv care a facut lucrarea si i-am explicat despre durerile care au aparut si presiunea ce se exercita pe maxilarul superior, gingiia care se invinetea si am primit raspuns ca dureaza pana se invata organismul cu acea lucrare.
In decursul a 4 ani am avut 3 interventii chirurgicale pe sinusuri deoarece se acumula puroi si trebuia scos pentru ca nu se putea drena. In 2007 trebuia sa plec in strainatate si m-am dus la un alt cabinet sa i-mi cimentuiasca lucrarea deoarece se descimentuise. Cand doamna doctor mi-a dat jos lucrarea a gasit pe dintii frontali 2 mese (filmele pe care vi le-am trimis).
Intrebarea mea este, se vad acele mese pe vreuna din radiografii ?
Durerile au continuat in toti acesti ani pana in prezent, ducandu-ma de nenumarate ori cand pe ORL cand pe Stomatologie, urmand ca in noiembrie-2010 sa i-mi depisteze rest radial 26, urmat de o operatie cu alveotomie profunda pe partea stanga maxilar superior.Urmeaza sa fac o alta operatie de rest pe partea dreapta + 2 chisturi cu fluid inchistat. O alta intrebare ar fi: pot fi rezolvate de dumneavoastra aceste afectiuni sau trebuie sa merg pe ORL, pentru ca sunt pareri diferite BMF-ORL? Cat m-ar costa aceasta interventie?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul