ne dorim un bebe

13-07-2009
Gagu
Nu este medic/terapeut
Gagu
Buna ziua! Am 28 de ani si prietenul 35, am luat anticonceptionale o perioada de 5 ani, la recomandarea medicului ginecolog, de 6 luni le-am intrerupt, pentru ca am vrea mult sa facem un copil. Nu am ramas insarcinata pana acum pentru ca ne-am protejat, as vrea sa stiu ce teste si analize ar trebui sa fac eu si prietenul, inainte de a ramane insarcinata, pentru ca sa avem un copil sanatos. Acum stam in Bucuresti, si nu sunt inscrisa la nici un medic de familie, pentru ca am fost plecati in strainatate, cum ar trebui sa procedez ca sa iau legatura cu un specialist? Nu am avut probleme serioase de sanatate nici unul dintre noi iar la ecografiile anuale facut la ginecolog, in perioada in care am luat anticonceptionale, totul era bine. As vrea sa stiu exact care sunt pasii pe care trebuie sa-i facem. Multumesc!
2 comentarii
0
15-07-2009, ora 18:48
Gagu
Nu este medic/terapeut
Gagu
Se pare ca nu este nimeni care sa-mi dea o sugestie, as vrea sa stiu ce credeti ca ar trebui sa fac un consult ginecologic sau o ecografie? As vrea doar sa ma asigur ca organismul meu este pregatit acum pentru o sarcina, ma poate ajuta cineva?
0
19-09-2009, ora 17:22
beletrix
Nu este medic/terapeut
beletrix
VDRL - e analiza de sange care depisteaza sifilisul (luesul).
HIV - pentru depistarea unei eventuale infectii cu virusul imunodeficientei umane dobandite care provoaca SIDA.
Determinarea antigenelor virale pentru virusurile hepatitice B si C (HBs si HVC)
Teste pentru Toxoplasma, Chlamydia, Citomegalovirus si rubeola.
Grup sanguin si Rh.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul