nas infundat durere cap sensibilitate ochi

19-09-2011
sorin1985
Nu este medic/terapeut
sorin1985
Buna seara ! Am 25 de ani.De aproximativ 2 luni am nasul frecvent infundat, dureri frecvente de cap, sensibilitate la lumina (lacrimeaza ochii), reactie alergica la unele mirosuri (stranut, ochi lacrimati). O perioada am observat tensiunea fluctuanta (nesigur insa pt ca am folosit tensiometru electronic). La control tensiunea a fost 14 cu 8.
Am consultat cardiolog (ereditar), oftalmolog si neurolog si nu am rezolvat nimic.
Acum ma gandesc sa merg la ORL. Ce ma sfatuiti ? De la ce ar putea fi ?
2 comentarii
0
20-09-2011, ora 18:15
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Nasul infundat, lacrimarea sunt manifestari alergice(tu mentionezi si reactii alergice); consulta si un ORL-ist ( ai si o sinuzita cronica???) si un alergolog ( trebuie sa faci si testari la alergeni, iar medicul alergolog iti poate prescrie un tratament adecvat pentru alergie). La consultul oftalmologic, ti s-a facut si cicloplegie cu refractie? Daca ai si fotofobie, poti purta ochelari cu lentile heliomate. Numai bine
0
20-09-2011, ora 23:06
sorin1985
Nu este medic/terapeut
sorin1985
Initial m-am panicat din cauza tensiunii si avand unul din parinti cu probleme cu inima si tensiunea am hotarat sa merg la cardiolog. Mi s-a facut un EKG si mi s-a spus ca nu sunt probleme si descriind si celelalte manifestari mi s-a recomandat sa merg la oftalmolog. La oftalmolog mi s-a facut un fond de ochi si mi s-a recomandat sa port ochelari de soare si sa merg mai departe la neurologie. Am mers pe ideea de meningita numai ca la neurologie mi s-a spus ca nu este asa si ca nu ar fi probleme si ca daca vreau pot face un tomograf, dar considera ca nu este cazul. Am mai citit ca durerea de cap poate sa apara si din cauza maselelor cariate. Am fost si la stomatologie si acum aproape am rezolvat si acest capitol. Acum ar ramane sa merg la ORL, alergolog si sa revin la oftalmologie daca ar mai fi ceva de facut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.