nas infundat de 6 luni | Forumul Medical ROmedic

nas infundat de 6 luni

28-08-2009
evelina2u
Nu este medic/terapeut
evelina2u
Buna, ma confrunt cu o problema destul de grava. De paste am fost racita si m-am tratat dar de atunci am ramas cu nasul infundat. Am inceput sa folosesc Olynt, fiind singura mea sansa sa pot respira. Am fost de curand la medic, si mi-a zis ca s-ar putea sa fie o alergie la praf, si de o luna urmez un tratament dar degeaba. Mi-a zis ca am si deviatie de spet si daca nu ma vindec cu acest tratament va fi nevoie de interventie chirugicala, insa eu nu as vrea sa ma operez dat fiind faptul ca desi am doar 20 de ani, am mai suferit 9 operatii la corzile vocale, iar sistemul meu imunitar este foarte slabit din cauza anesteziilor totale.
5 comentarii
0
28-08-2009, ora 22:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consulta un medic homeopat cu exprienta care te poate ajuta si fara operatie. Homeopati cunoaste simptomele tale cat si remediile necesare pt. a le VINDECA. In homeopatie nu se "trateaza".
Praful nu este deloc de vina ca atunci ar insemna ca toti sa aiba astfel de probleme. De vina este numai sistemul tau imunitar pe care medicii il ignora in loc sa-l intareasca cu remedii din natura sau adecvate organismului, ba chiar il si slabesc u medicamente chimice toxice.
Arunca medicamentele alea inutile la gunoi daca le foloseti degeaba de peste o luna si foloseste ceauri, infuzii si tincturi potrivite pt. aceasta afectiune pana ajungi la un homeopat.
0
29-08-2009, ora 00:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Alergia la praf nu se manifesta numai prin nas infundat!Trebuie sa ai si ochii iritati, sa stranuti etc.
Sper sa iti raspunda dl.dr.Flueraru, care cu siguranta te va ajuta!
0
30-08-2009, ora 19:19
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Laura se pare ca ai ramas cu urmari de la acea raceala, de fapt nu ti-a trecut complet !
Iti propun o metoda mai radicala si eficienta zic eu ! Este vorba de spalaturi nazale cu apa sarata ! Se face dimineata si cred ca poti sa o mai repeti o data si pe parcursul zilei ! Intr-o cana cu apa calda sau mai bine fiarta si racita pui o lingurita rasa de sare din aceea mare sau gema ( deci nu rafinata !), amesteci pana se dizolva si cand are temperatura potrivita ( calduta ), deasupra chiuvetei torni in palma stanga facuta caus, iti acoperi nara dreapta si tragi cu grija putina solutie din asta pana urca un pic in nara, apoi o lasi sa curga in chiuveta ! Faci la fel si cu nara dreapta ! Poti sa mai repeti de cateva ori pe fiecare parte, daca suporti, apoi sufli usor nasul separat fiecare nara ! Atentie sa nu inspiri cu plamanii complet goi sa se duca apa cine stie pe unde si sa ne certe medicii ! In mod normal o parte din ea ajunge in gat si o scuipi dar pt inceput mai bine las-o sa patrunda superficial in nari ! Pt asta lasa sa patrunda si un pic de aer, nu trage in plin ! :) O jumatate de ora o sa-ti curga apa ramasa plus alte secretii nazale ! O sa simti o desfundare profunda, o sa constati singura !

Alt remediu pe care ti l-as recomanda este Hreanul proaspat ras in mancare si..mirosit :) ! Substantele volatile din el patrund in canalele acestea rinofaringiene, curata si desfunda sinusurile ! Este un antiseptic si drenor pulmonar de exceptie si creste imunitatea ! La fel ceapa si usturoiul, insa nu abuzati de el(e) !

Peste zi mai puteti lua de 1-2 ori ulei esential de menta, pt uz intern atentie ! Puneti 1-2 picaturi pe putin zahar si apoi beti putina apa sau puteti sa le puneti si direct in pahar, agitati si beti cate putin si o sa simtiti efectul mai bine la nivelul cailor nazale..un fel de aromoterapie ! :)

Succes !
0
06-09-2009, ora 19:08
etats unis
Nu este medic/terapeut
etats unis
Stie cineva daca spraay-ul nazal Avamys creaza dependenta?
este un spray pt fluidizarea mucusului, pe baza de floruat de fluticason

multumesc
0
24-09-2009, ora 14:34
daniela vizireanu
Nu este medic/terapeut
daniela vizireanu
Pentru afectiunea dvs.folositi aparatul Salin minim 8-10 ore pe zi si dupa o saptamana o sa simtiti beneficiile. Prin utilizarea aparatului SALIN se remarca un efect general de imbunatatire a calitatii aerului prin:
* retinerea prafului,
* eliminarea fumului de tigara,
* eliminarea mirosurilor neplacute (transpiratie, mucegai, carti vechi),
* o calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiratiei. Utilizarea generala a aparatului SALIN de catre persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice generale:
* marirea rezistentei la raceli,
* somn linistit, odihnitor,
* stare de confort psihic,
* o scadere a problematicii sforaitului. EFECTE TERAPEUTICE
Utilizarea aparatului de persoane cu afectiuni respiratorii a evidentiat o serie de efecte benefice intr-o gama larga de afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare. In afectiunile ORL, SALIN se arata a fi de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite, o actiune generala desensibilizanta in probleme alergice. In afectiuni pneumologice au fost obtinute rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza.
S-au remarcat efecte favorabile si in diverse alte cazuri de insuficiente respiratorii, ca de exemplu in cele pe fond cardiac sau tiroidian.
Cele mai importante caracteristici ale purificatoarelor de aer Salin sunt:
* marirea rezistentei generale a organismului la raceli;
* actiune generala desensibilizanta in probleme alergice;
* de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite;
* rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza;
* somn linistit, odihnitor, stare de confort psihic;
* scaderea problematicii sforaitului;
* reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor;
* ajutor natural in renuntarea mai usoara la fumat;
* calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiratiei, cu asigurarea unui ambient interior placut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • InhalaÈ›iile cu aburi nu ameliorează congestia nazală cronică
  • ExperÈ›ii avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  • Să înÈ›elegem rinoreea È™i congestia nazală
  • Cum pot fi ajutaÈ›i bebeluÈ™ii să doarmă mai mult
  • Cât trebuie să doarmă bebeluÈ™ul È™i copilul mic
  •