modificari psihologice dupa implantul mamar

13-11-2011
corina11
Nu este medic/terapeut
corina11
Ce parere aveti desre implantul mamar?
E greu sa ma hotarasc daca sa ma operez sau nu. Sint modificari psihologice dupa?Adica poti deveni mai desteapta, mai inteleapta, cu memorie mai buna, mai rezistenta la stres si cu mai multa incredere in tine?
Daca da, recomandati-mi un chirurg plastician bun.Mai am o intrebare: ce e mai bun pt o femeie sutienul cu silicon care mareste sanii considerabil dar te fereste de taieturi sau operatia de marire a sanilor?
6 comentarii
0
13-11-2011, ora 15:44
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Mergi la magazin si cumpara-ti sutien. Asa ai da dovada ca esti mult mai inteleapta decat inainte sa scrii acest mesaj.
Cat despre memorie..apuca-te sa inveti niste poezii..pune creierul la treaba! Citeste mult, ca sa devii desteapta! E oricum mai simplu decat sa treci prin trauma unei operatii costisitoare, care-ti provoaca si multa suferinta fizica. Si care, din cate stiu eu, nu a facut ca vreo femeie sa devina mai desteapta. Poate doar mai frumoasa...aparent. Depinde ce alegi..
1
13-11-2011, ora 17:09
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna Corina. Uneori, in urma operatiilor estetice pot aparea modificari emotionale negative din cauza ca imaginea de sine corporala nu ma corespunde cu ceea ce era cunoscut pana atunci.

Legat de procesele cognitive (gandire, memorie, imaginatie etc.) nu au cum sa fie diferite fata de ceea ce era inainte, doar daca persoana sufera de depresie si astfel ar fi afectate si aceste procese.

Rareori se intampla ca o operatie estetica sa rezolve o problema de natura psihologica, cum este stima de sine, dar uneori ajuta la rezolvarea ei.

Cred ca depinde si pentru cine vrei sa te schimbi, pentru cine vrei sa arati mai atragatoare.
0
13-11-2011, ora 18:57
corina11
Nu este medic/terapeut
corina11
mersi pt jignire mabel.nu-ti raspund la asta. pt d-na roxana olaru :vreau sa arat bine pt mine dar nu sunt hotarata cu implantul.cu ani in urma am avut un chist cu puroi pe fata, aratam oribil, eram trista si retrasa. am apelat la chirurgia plastica.mi-a ramas semn f mic aproape invizibil, dar am devenit mai vesela mai sociabila si mi-am facut multi prieteni si am obtinut rezultate mult mai bune in sesiune.deci modificarile psihologice au fost evidente.
0
13-11-2011, ora 19:13
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Ce iti pot propune e sa incerci o perioada cu sutienul cu silicon pt a iti da seama si de marimea pe care ti-ai dori-o si pt a iti da seama daca este sau nu o diferenta legata de marimea bustului. Daca iti dai seama ca asta e ceea ce iti doresti poti apela la operatie.

In ceea ce priveste experienta prin care ai trecut e normal sa ai acea perioada buna de dupa. Ma bucur ca te-ai simtit fericita si increzatoare in tine. Intotdeauna increderea vine din interior, indiferent de cum alegem sa aratam in exterior.
0
14-11-2011, ora 16:26
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Eu cred ca poti apela la un implant anatomic daca ai sani mici, imi place cum arata sanii dupa un astfel de implant si cred ca o sa te simti bine si mai sexy; nu iti recomand sani foarte mari, rotunzi, mie imi par respingatori... Iar chirurgi plasticieni buni sunt la Clinica de Chirurgie Plastica; Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Universitar Bucuresti.Numai bine
1
16-11-2011, ora 19:49
corina11
Nu este medic/terapeut
corina11
multumesc mult pt raspunsuri.doresc sa aflu de la cele care au silicoane cum sa schimbat viata lor in bine dupa operatie.cu alte cuvinte daca merita investitia sau nu :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Implanturi mamare - silicon sau ser fiziologic?
  • Implant mamar: moft sau necesitate?
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Modificări ale pielii la nivelul sânilor - cauze posibile
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •