miros urat in gura de aproape 3 ani

27-07-2012
deni1234
Nu este medic/terapeut
deni1234
de vreo 3 ani ma confrunt cu um miros oribil in gura, un gust foarte neplacut si secretii care parca ar curge din nas in gat.. la 4 ani am fost operata de amigdalita si polipi, iar acum 2 ani m-am duc la orl pentru a afla de ce am acest miros in gura. doctorul mi-a spus ca am resturi adenoide si ca trebuie sa ma opereze ca sa scap de ele. m-am operat, dar nu mi-a folosit la nimic, aveam aceleasi simtome, chiar mai rau. m-am dus la control dupa 2 sapt iar doctorul mi-a zis ca trebuie sa astept sa se curete acea zona, am asteptat, dar nimic, dupa 1 an m-am dus iar la orl, si de data aceasta mi-a zis ca am sinuzita, sau ma rog niste cornete care erau prea crescute, si doctorul a zis si de data aceasta ca trebuie sa ma operez. m-am operat, si am aceleasi simtome. simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile am facut o gramada de analize, la stomac nu am nimic, nici in gat iar dintii sunt absolut perfecti, albi si fara carii... duc o viata sanatoasa, fac sport, mananc sanatos, nu fumez, chiar nu mai stiu ce sa fac. m-am gandit ca poate e ereditar.
6 comentarii
0
29-07-2012, ora 17:53
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
Draga Deni, daca dintii tai sunt foarte bine ingrijiti este posibil ca aceste afectiuni sa aiba cauza generala si nu din cavitatea orala.
Cauzele mirosului neplacut al gurii pot fi :
Tartrul acumulat pe dinti este o adevarata sursa de infectie si emana un miros neplacut deoarece este format din acumulari de bacterii si resturi de mancare intarite.

De asemenea mirosul neplacut este dat si de alte afectiuni cum ar fi cariile netratate sau resturi dentare.

Daca doriti sa aveti o respiratie placuta in primul rand tratati-va toate afectiunile dentare si faceti-va o igienizare profesionala (detartraj+periaj) o data la 6 luni.

Folositi ata dentara in fiecare zi!

Desigur acest miros neplacut al gurii poate fi dat si de unele afectiuni generale cum ar fi bolile digestive sau diabetul.

De asemenea candida care se manifesta prin pete albicioase pe limba si obraji poate da un miros neplacut.

Tine cont ca periajul de seara este cel mai important deoarece : noaptea gura noastra este ca un incubator. Pentru a se dezvolta, bacteriile au nevoie de caldura, intuneric si hrana. Noaptea in cavitatea noastra orala avem caldura, avem intuneric si avem si hrana din resturile alimentare. Daca ne spalam pe dinti seara la culcare vom elimina resturile alimentare dar si un numar consistent de bacterii. Iata cum deja le-am distrus cateva conditii esentiale.
Sanatate multa

.
0
30-07-2012, ora 00:53
deni1234
Nu este medic/terapeut
deni1234
va multumesc frumos! o sa tin cont, chiar maine ma voi duce la stomatolog
0
06-09-2012, ora 02:08
deni1234
Nu este medic/terapeut
deni1234
buna dimineata! v-am ascultat sfatul m-am dus la 2 stomatologi si ambii m-au refuzat si mi-au zis acelasi lucru. am o dantura perfecta, fara nevoie de vreun detartraj sau alte tratamente. S-a dus si posibilitatea aceasta. Ce altceva mai pot lua in calcul?
0
06-09-2012, ora 20:44
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
Daca spuneti ca simtiti secretii ce curg..mergeti din nou la ORL. Nu stapanesc asa de bine aceasta arie a medicinei si nu va pot da sfaturi in ceea ce priveste afectiunile ORL. Are vreun gust acea secrtie? Daca este sarata este puroi, undeva este o infectie. Cand ragaiti simtiti acel miros urat mai accentuat? Daca da inseamna ca este vorba despre o boala digestiva. Daca mirosul din gura seamana cu cel al alcoolicilor...atunci poate fi diabet. Nu sunt in masura sa dau sfaturi in alte domenii decat cel stomatologic deoarece nu as vrea sa fac vreo greseala...
0
08-01-2014, ora 02:22
r.remus
Nu este medic/terapeut
r.remus
Buna, as vrea sa stiu daca ai rezolvat problema pt. ca si eu am aceleasi simptome. Multumesc
0
30-04-2014, ora 21:20
Xanthippa
Nu este medic/terapeut
Xanthippa
Poate fi amigdalita cronica criptica, rezolvabila prin radiofrecventa, eventual repetata, sau infectie cu Helicobacter Pylori.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •