miros urat de la plombe?

04-01-2014
selest
Nu este medic/terapeut
selest
buna ziua.am un miros urat din gura de care nu pot sa scap.am facut absolut toate analizele(endo-colonoscopie, eco abdominal)au zis ca nu am probleme digestive.Am mers la stomatolog si am avut cateva carii foarte micute pe care totusi le-am plombat, am primi nota 9 la igiena orala.dar am observat ca mirosul s-a accentuat si mai tare, mai ales la dinti cu plombe( simt cand lucrez cu ata dentara la dintii de jos din spate) oare care este problema?devin disperata.simt ca mirosul vine din intre dinti plombati din spate, am devenit obsedata cu spalatul de dinti si detartraj dar nu trece, medicul zice cu nu am gingivita sau paradontoza.am 31 ani.Nu am probleme nici cu gatul nici sinusita!simt ca este din domeniul stoma, deoarece miroase dintii!!! chiar nu o sa gasesc cauza?pe internet iti spune cum sa ai grija de igiena orala, dar eu deja ma spal si dupa fiecare masa, de la exces de spalat am capatat dinti foarte sensibili.este foarte jena, lucrez la birou, nu mai pot, intru in depresii.multumesc din suflet.
1 comentarii
0
07-01-2014, ora 08:57
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Sunt sigura ca problema dumneavoastra devine sacaitoare, dar luati-o treptat. Un set de analize sanguine uzuale putea exclude alte afectiuni asociate cu halena. Intre-adevar, igiena orala este esentiala, dar limitati-va la 2-3 periaje pe zi. Apa de gura dupa periaj va ajuta temporar, dar sa nu contina alcool, ce va deshidrateaza si mai mult mucoasa. Periajul limbii este controversat, eu va recomand si periajul ei, fara a deveni obsesiv. Grija mare cu hidratarea generala, este foarte importanta. Daca este ceva ce va deranjeaza " la dintii de jos din spate", vorbiti cu medicul dumneavoastra, se poate verifica clinic si radiologic situatia. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sfaturi pentru a scăpa de respirația urât mirositoare
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • Plombele din amalgam/metalice trebuie schimbate?
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •