miros neplacut in gura

27-07-2012
deni1234
Nu este medic/terapeut
deni1234
buna ziua! de vreo 3 ani ma confrunt cu um miros oribil in gura, un gust foarte neplacut si secretii care parca ar curge din nas in gat.. la 4 ani am fost operata de amigdalita si polipi, iar acum 2 ani m-am duc la orl pentru a afla de ce am acest miros in gura. doctorul mi-a spus ca am resturi adenoide si ca trebuie sa ma opereze ca sa scap de ele. m-am operat, dar nu mi-a folosit la nimic, aveam aceleasi simtome, chiar mai rau. m-am dus la control dupa 2 sapt iar doctorul mi-a zis ca trebuie sa astept sa se curete acea zona, am asteptat, dar nimic, dupa 1 an m-am dus iar la orl, si de data aceasta mi-a zis ca am sinuzita, sau ma rog niste cornete care erau prea crescute, si doctorul a zis si de data aceasta ca trebuie sa ma operez. m-am operat, si am aceleasi simtome. simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile am facut o gramada de analize, la stomac nu am nimic, nici in gat. Am o dantura curata si fara carii. duc o viata sanatoasa, fac sport, mananc sanatos, nu fumez, chiar nu mai stiu ce sa fac. m-am gandit ca poate e ereditar.
1 comentarii
0
13-02-2013, ora 00:38
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Deni, nu stiu daca o sa mai intri sa citesti mesajul meu, am si eu aceeasi problema cu sinuzita, si eu am luat antibiotice si degeaba, acum fac acupunctura sant la a 3 a sedinta si mai am inca 3 de facut si doctorul mi-a promis ca ma scapa de sinuzita.O sa te tin la curent.Tu ai mai rezolvat ceva?Vad ca postarea e de anul trecut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici