miopie cu aparitia unor pete albe pe globul ocular

24-04-2010
crisian
Nu este medic/terapeut
crisian
bine v-am gasit!!...ma numesc cristian, am 25 de ani si la varsta de 7 ani am descoperit ca am miopie...am purtat ochelari si port in continuare, , , , mi-au avansat dioptriile..problema mea este aparitia unei pete de culoare deschisa p ochiul stang, ochiu cu problemele mai mari, aceasta fiind insotita de sensibilitate crescuta la lumina, am tot timpul ochii...ambii...rosi iritati si daca stau putin mai mult in fata calculatorului incep sa ma doara, respectiv capul.va multumesc anticipat si daca se poate astept un raspuns o indicatie..
2 comentarii
0
25-04-2010, ora 13:12
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Iti recomand un consult oftalmologic si reevaluarea corectiei optice; in cazul sensibilitatii crescute la lumina, se recomanda lentile heliomate care se inchid la lumina puternica ; nu pot spune pe " neve" ce sunt petele acelea albe si de ce sunt ochii rosii, este necesar un examen biomicroscopic, examenul fundului de ochi, alte invetsigatii; Daca stai foarte mult in fata calculatorului, ochii se usuca mai repede si asta ar putea fi o cauza pentru roseata oculara; iti recomand daca ochii sunt iritati, ai senzatie de uscaciune, corp strain, roseata si lacrimi artificiale, de exemplu, lacrimi pe baza de acid hialuronic( Visustrin, Lubristil) in amandoi ochii, 1 picatura la nevoie; si, tot daca stai mult in fata calculatorului, ar fi indicat sa-ti faci ochelari cu filtru ; numai bine
0
26-04-2010, ora 10:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Purtatul ochelarilor corecteaza numai un simptom dar nu schimba ABSOLUT nimic la cauza defectului, cauza care nu este in ochi ci in intestine si organe. Ochiul este numai un organ efectat de o boala apruta altundeva...adica boala la ochi nu este cauza in sine ci urmarea unei boli. De aceea la cine primeste ochelari boala avanseaza mai departe caci nu se face nimic contra cauzei ignorate de medicina,
Oftamologia ca si dermatologia sunt doua stiinte absolut nestiutoare despre cauzele adeverate ale bolilor pe care le trateaza si ca urmare nu se trateaza decat simptome fara nici un efect vindecator.
Poti sa mergi la Dumnezeul oftalmologilor de pe acest pamant, te poate ajuta cu ZERO, NADA, NIMIC.
Este ca si cum ai merge cu motorul de la masina la specialisti sa ti-l repare in timp ce teava care aduce benzina la motor are o gaura si nimeni nu stie de acest lucru. Atata vreme cat medicina considera ochiul ca fiind un organ de sine statator, care nu are nici o legatura cu restul organismului nu exista nici cea mai mica sansa de a face ceva. In plus mai ramane si problema cu toxinele date in alopatie cu numele de medicamemte, unul mai toxic si nociv ca altul.
Daca vrei un tratament vindecator si cauzal mergi la un medic homeopat cu experienta. Este singurul lucru intelept care il poti face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: