mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani

13-12-2008
alinadenisa
Nu este medic/terapeut
alinadenisa
Fetita mea de 6 ani are mincarimi mari in zona genitala si nu stiu ce sa fac !
Am spalat-o de mai multe ori dar degeaba ! am lasat-o sa stea fara lenjerie si tot degeaba ! nu poate dormi ! am incercat cu crema Nidoflor si nu pare sa aiba efect !
14 comentarii
0
14-12-2008, ora 00:14
s.adriana28
Nu este medic/terapeut
s.adriana28
incearca sa ii faci niste analize, sa nu fie vorba de un diabet
0
14-12-2008, ora 02:12
detheo
Nu este medic/terapeut
detheo
Poti incerca si cu Lomexim. Incearca sa folosesti un detergent pt copii, pt ca este posibil sa-i fi provocat vreo alergie.
0
14-12-2008, ora 02:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Cel mai bine mergi cu ea la medicul de familie sau un medic dermatolog!!
0
14-12-2008, ora 11:16
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
daca mergi cu ea la medicul de familie sau la ginecolog, pentru ea asta va fi o trauma. nu spun sa nu o duci, Doamne fereste!. mai bine spal-o cu ceai de pelin, galbenele, musetel. si eu ma spal din cand in cand si nu am nici un fel de probleme. asa ar trebui sa faca orice femeie.
0
14-12-2008, ora 11:57
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
O vizita la medic nu este o trauma pentru un copil. Depinde de modul in care parintele pregateste copilul si de bunoviinta medicului. Majoritatea medicilor au astazi multa rabdare cu copliasii si nu doresc sa le creeze traume. Mai ales ca nu este vorba decat de un consult ceea ce poate fi chiar o joaca pentru copil...Mergeti cu fetita la medic.
0
14-12-2008, ora 13:39
s.adriana28
Nu este medic/terapeut
s.adriana28
alinadenisa:fa analizele de care am spus, sint cadru medical, nu vorbesc prostii, incearca sa elimini posibilitatea unui diabet, sa speram ca nu e vorba de asta, dar sa sti ca unul din simptomele debutului bolii este mincarime in zona genitala, ar fi pacat sa nu depistezi la timp, in cazul in care ar fi vorba de aceasta afectiune, pentru ca sint mari sanse de vindecare.
0
14-12-2008, ora 20:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
allecsandra, eu nu am pomenit de ginecolog draguta mea!!Dar la medicul de familie sau dermatolog, o sa ii recomande eventual niste analize si nu trebuie sa fie o trauma pt copil daca stie cum sa procedeze!!Mai degraba sa ii faca o urocultura copilului.Eu nu am auzit ca diabetul provoaca mancarimi genitale..Ma rog..eu nu sunt CADRU MEDICAL ;))))))))))) dar ma voi interesa sa nu mor proasta!!
0
14-12-2008, ora 21:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Si cum ziceam, m-am interesat si am gasit asta:
Determinarea unei valori glicemice peste valorile normale alaturi de simptomele si semnele clinice caracteristice pun diagnosticul de diabet zaharat.

Simptomele si semnele diabetului zaharat tip 1 se instaleaza relativ rapid de la cateva zile la 2-3 luni:

* Sete crescuta
* Urinare abundenta
* Oboseala
* Foame exagerata
* Slabiciune si scadere in greutate

Simptomele si semnele diabetului zaharat tip 2 apar tarziu in cursul evolutiei bolii. Multe persoane nu au nici un simptom in momentul depistarii boli. Pacientul nu stie ca are diabet. Acesta se depisteaza deseori cu ocazia unor probe de laborator efectuate ocazional. Atentie, deseori momentul de diagnosticare al bolii nu coincide cu momentul aparitiei diabetului zaharat tip 2, care poate sa fi aparut cu multi ani inainte.

Cand glicemia este mai mare de 180 mg/dl glucoza apare in urina si apare simptomatologia:

* Sete crescuta
* Urinare abundenta
* Oboseala
* Scadere in greutate
* Tulburari de vedere
* Infectii repetate care nu se vindeca
0
14-12-2008, ora 21:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
De mancarimi nu zice nimic, ori nu mai mai vad eu bine!!!
0
15-12-2008, ora 00:10
alinadenisa
Nu este medic/terapeut
alinadenisa
Multumesc la toti pentru raspunsuri ; cred ca este de la balsamul de rufe sau detergent, astazi nu a mai avut probleme sper sa doarma bine ca m-a speriat foarte tare ; Nu ma speriati cu diabetul va rog, are analizele de singe facute acum 2 luni ; Vom merge si la doctor ca nu are de ce sa o traumatizeze este foarte cuminte la doctor si stie ca este spre binele ei.
0
15-12-2008, ora 10:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Offffffffffffffffff...Jackie de astazi esti cadru medical! Eu ma intreb de ce daca sunt atat de multe cadre medicale nu se inscriu pe acest site ca fiind cadre medicale?!

Va rog sa consultati medicul dermatolog neaparat sau chiar si ginecologul pentru ca nu este normal ca fetita dvs. sa se chinuie atat de mult! Poate avea de la o alergie pana la o infectie fungica tratabila printre altele s cu Lomexin cu a spus si detheo.

Multa Sanatate si Sarbatori Fericite!
0
15-12-2008, ora 12:24
s.adriana28
Nu este medic/terapeut
s.adriana28
jaquelinne:internetul iti da detalii generale, studiaza medicina mai amanuntit, si poti face diferenta!!!
0
15-12-2008, ora 15:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
s.adriana28 daca eram un cadru medical cu siguranta as fi studiat orice fel de medicina, inclusiv cea cuantica!!Atata timp cat nu sunt si invat doar pt mine, nu cred ca trebuie sa stiu neaparat ca diabetul provoaca mancarimi genitale!!Provoaca pe langa alte simptome mancarimi ale membrelor, dar de genitale...poate foarte rar...

Nick pupici ;)
0
15-03-2010, ora 23:57
anda m
Nu este medic/terapeut
anda m
poate fii o infectie cu vreo ciuperca de la antibiotic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul