microcalculi neobstructivi rinichi stg

10-04-2009
steliana_ro
Nu este medic/terapeut
steliana_ro
Buna ziua. In urma cu 3 zile am avut o durere f mare de spate-zona lombara. M-am gandit ca am ridicat ceva f greu, am racit... Dimineata m-am trezit cu dureri foarte mari in zona inghinala stg. M-am gandit ca sunt inainte de menstruatie, insa in timpul zilei s-au accentuat. Am mers la un medic si am efectuat o echografie abdminala. Pe echo scrie: Rinichi stg: microcalculi renali neobstructivi. Dr. mi-a spus ca, din punctul lui de vedere, cu o hidratare adecvata si cu antispastice nu ar trebui sa am probleme. Am mers la farmacie si am luat: no spa si uricol. Tot medicul mi-a spus ca cel mai posibil un calcul a migrat spre eliminare(sper sa nu gresesc) si de aceea am dureri. Vreau sa mentionez ca am dureri si cand respir, tusesc, merg sau stau. Azi am luat ci o pastila de Rowatinex si un Algocalmin fiola. Si beau ceaiuri diuretice-de la plafar-pentru rinichi.
Si acum...intrebarile: este normala o astfel de durere, atat de mare? Este bun tratamentul? Ar trebui sa iau si Norfloxacin sau Zanocin OD?
4 comentarii
0
10-04-2009, ora 20:34
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna. In mod normal ar fi bine sa faci un sumar de urina si o urocultura( cu antibiograma ), in urma acestora vei afla daca este cazul de antibiotic sau nu. Trebuie sa bei 2 l de ceai pe zi, sa iei antispastice, uricol : 3 sau 4 plicuri pe zi sau urinex, sucul de la o lamaie zilnic( macar 10 zile). Oricum este normal sa ai dureri, asa ca iti recomand si ketonal 2-3 cpr pe zi dupa mese. Sanatate.
0
10-04-2009, ora 20:41
steliana_ro
Nu este medic/terapeut
steliana_ro
Iti multumesc frumos sim1973. Ma gandeam si eu la un sumar de urina, dar il pot face abia sapt viitoare intrucat peste toate aceste dureri a aparut si menstruatia. Ca sa fie totul complet:). Iti multumesc si pentru sfatul cu lamaia-mai citisem despre acest lucru, dar nu eram sigura. Si ma bucur pentru ca iubesc lamaile. De asemenea, nu luasem decat 1 singur plic de uricol pe zi. Voi lua de maine mai mult. Iti multumesc inca o data foarte mult penru sfaturi. Sanatate multa si tie. Si...desi sper sa nu ai nevoie...daca te voi putea ajuta cu un sfat o voi face.
0
12-04-2009, ora 09:21
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna ziua. Nu as vrea sa fiu nepoliticoasa si nici nu ma intereseaza reclama, dar Steliana are probleme renale care nu se corecteaza cu un corset, iar in ceea ce priveste problema dvs este bine ca v-ati rezolvat-o !
0
12-04-2009, ora 22:13
steliana_ro
Nu este medic/terapeut
steliana_ro
Va multumesc mult pentru sfaturi. Este adevarat ca un corset nu ma poate ajuta in rezolvarea problemei. Fac in continuare tratam cu Uricol, No Spa, Rowatinex...ceai cat cuprinde. Sper sa fie bine. Va multumesc inca o data. Sanatate multa tuturor. Este adevarat ca este cea mai importanta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul chiropractic pentru durerile lombare asociat cu ameliorări neînsemnate
  • Tratament mai puțin invaziv - eficient pentru durerile lombare
  • Sfaturi pentru persoanele cu dureri lombare
  • Exerciţii recomandate pentru durerea lombară
  • Care este poziția corectă pentru a ridica o greutate?
  • Gestionarea durerilor lombare printr-o nouă abordare
  • O tehnică moleculară ar putea fi dezvoltată pentru a obține un diagnostic mai rapid pentru pacienții cu dureri de spate
  •