miastenia-boli autoimune

20-01-2007
cristiany
Nu este medic/terapeut
cristiany
Va rog mult sa-mi spuneti daca miastenia gravis sau alte boli autoimune se pot trata prin homeopatie?.Nu pot inghiti alimente solide.
3 comentarii
0
04-02-2007, ora 00:00
adelaide
Nu este medic/terapeut
adelaide
Da, eu cred ca orice boala se poate trata prin homeopatie. Si eu am o boala foarte grava autoimuna si in urma cu 2 ani de zile am fost intr-o stare critica si doctorii nu mai imi dadeau nici o sansa. M-a dus cineva la o doctora homeopata foarte buna, care pot sa spun ca mi-a salvat viata. Ma simt bine si doctorii se mira de ce, pentru ca nu le-am spus si nici nu am de gand. Eu nu mai am incredere in medicii clasici absolut deloc. Merg la ei doar pentru ca trebuie sa iau reteta in fiecare luna, pentru ca am o boala incurabila si trebuie sa iau tratament toata viata, dar datorita acestei doctore homeopate, iau doze foarte mici. Eu va spun din tot sufletul sa aveti incredere in doctorii homeopati, dar cei care sunt buni intr-adevar. Un doctor bun homeopat este acela care stie bine si medicina clasica si apoi s-a specializat in homeopatie pentru ca asa sunt multi care se cred homeopati, dar habar nu au de boli si simptomele lor. Multa sanatate.
0
05-05-2007, ora 00:00
o zi buna
Nu este medic/terapeut
o zi buna
se poate scrie denumirea integratorului alimentar? sau sunt mai multe tipuri? multumesc
0
23-05-2007, ora 00:00
reluu
Nu este medic/terapeut
reluu
Doamna Adelaide as dori si eu daca se poate un nr.de telefon sau o adresa la un doctor homeopat pentru ca na-s dori sa nimeresc la orisice escroc(sint destui care iti ia banii degeaba)Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: