metoda de contraceptie la 39 ani

26-07-2008
Ottilia69
Nu este medic/terapeut
Ottilia69
Am 39 ani si am 3 copii. nu mai doresc alta sarcina si va cer sfaturi in legatura cu contraceptie, in cazul in care am probleme cu ficatul si nu pot lua medicamente. de altfel problemele de sanatate si hepatita cronica, a fost cauzat de "Helycobacter pylori". dupa un tratament naturist s-au mai remediat problemele mele, dar cu ficatul trebuie sa am mare grija. de aceea folosesc tratamente naturiste pe baza de plante. va rog lamuritima, ce metoda contraceptiva pot folosii, dat situatia mea. m-am gandit la STERILET, dar adevarul este ca nu stiu nimic nici despre sterilet si nici despre alte conceptionale, deoarece niciodata nu am folosit nimic. singurul mod la care am recurs a fost "Pelicula contraceptiva" sau intreruperea actului. Orice informatie este binevenita. va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
26-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
medicul meu ginecolog mi-a zis ca anticonceptionalele dupa varsta de 35 de ani nu mai sunt indicate!!despre sterilet nu stiu prea multe dar prezervativul este la indemana si nu dauneaza in nici un fel!!sau...exista posibilitatea de legare a trompelor...
0
28-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
dana...nu am auzit ca steriletul sa aiba contraindicatii dupa 39 de ani.Eu am avut sterilet si m-am inteles tare bine cu el!N-aveam niciun stres si nu m-a deranjat delok!Stiu ca exista femei, insa, la care organismul nu suporta steriletul.
0
29-07-2008, ora 00:00
Ottilia69
Nu este medic/terapeut
Ottilia69
morena...As dorii sa-mi dai mai multe detalii si informatii daca se poate despre sterilet sau steriletul pe care l-ai folosit. It-i multumesc si daca vrei im-i poti da relatii -*. Pa si asteopt...





(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: