mestruatie neregulata lipsa menstruatiei

11-07-2011
andreea_bianca
Nu este medic/terapeut
andreea_bianca
buna ziua, am si eu o problema, am 23 de ani si uneori sunt luni in care nu am mentruatie deloc, iar luna urmatoare sa am la data normala ca care ar trebui sa am. Iar acum sunt un pic nelamurita pe 21 mai, am avut contac sexual fara prezervativ si fara ejaculare interna, in 4 iunie am avut menstruatie normala. acuma trebuia sa imi vina in 5 iulie dar nu mi-a venit a intarziat 6 zile, si acum de 2 zile ma dor sani foarte tare si mi-s unflati. am uitat sa va spun cand introduc degetul in vagin pe langa faptul ca pereti mi-s foarte unflati, dar ce ceva, parca af fi un "capat " de ceva. Asta nu este de acuma este de vreo 4 - 5 ani dar nu am a vut curaj sa merg la medic. Multumesc mult
2 comentarii
0
11-07-2011, ora 21:53
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
Consulta un medic.Doar asa poti afla despre ce e vorba.Gandeste-te ca daca nu iti faci curaj acuma, situatia se poate agrava si tot vei fi nevoita sa mergi.In plus medicul nu-ti face niciun rau:)
0
11-07-2011, ora 23:56
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Capatul ala poate sa fie colul uterin..si e ceva normal, este ca o umflatura..nu inteleg insa de ce ai stat asa, si nu ai mers la medic sa-ti dea ceva pt reglarea menstruatiei..mergi la un consult si spune-i de problemele care te deranjeaza..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.