mestruatie la 6 ani de la instalarea menopauzei

13-08-2009
eueueueu
Nu este medic/terapeut
eueueueu
buna ziua.in urma unui control la medic mamei male i s-a dat ca tratament printre altele euthyrox 50/2 pastile pe zi si climen si klimodien.(una si una/zi).in urma acestui tratament mama a inceput sa aibe insomnii, dureri de cap si gat, o stare de iritare permanenta, greata si cu doua zile in urma a observat o sangerare care s-a dovedit a fi o menstruatie "dubioasa".menopauza s-a instalat la mama la varsta de 39 de ani, acum avand 45. intrebarea mea este dak ar fi mai bine sa intrerupa tratamentul(4mg de valerat de estradiol/zi nu este prea mult?)?la atata timp de la menopauza, este normala menstruatia? iat pt trtamentu tiroidei 2 pastile pe zi este mult?in urma unui contro acum 2 ani a primit ca tratament o pastila la 2 zile(atunci nu a avut asemenea reactii adverse).este doza prea mare? problemele cele mai mare ale mamei erau bufeurile si transpiratia abundenta, care nu au incetat in urma tratamentului?exista un tratament oentru ele mai putin agresiv pentru organism? mentionez ca mama ia si suplimente de calciu si vitaminaD/.va multumesc
1 comentarii
0
13-08-2009, ora 18:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Eu in locul dvoastra m-as bucura de revenirea unei menstruati oprita mult prea devreme chiar daca a fost facuta de un tratament gresit.

Menopauza la 39 de ani nu poate fi naturala iar la 45 de ani este inca prea devreme.
Tratamentul tiroidei cu astfel de medicamente nu aduce nimic bun si pana si o zecime din aceste medicamente este prea mult. Mai ales ca ati vazut clar efectele lor.

Consultati un medic homeopat pt. buferuri care se pot ameliora sau vindeca fara nici un fel de efecte secundare cu ajutorul homeopatiei !

Suplimentele de calciu si vitamina D ii distrug oasele si creeaza si buferuri de caldura si transpiratie blocand multe canale in corp.

In principiu ati face numai bine daca ati arunca toate pastilele la gunoi, ati bea ceauri de detoxifiere si ati consulta un homeopat.
Pastilele acelea luate mult timp fac dependent si deregleaza multe in corp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.