mersul pe vârfuri al băieţelului meu la 4 ani şi 6 luni

24-04-2010
raduleacristian
Nu este medic/terapeut
raduleacristian
Am un băieţel de 4 ani şi 6 luni care merge pe vârfuri de când a început să meargă în picioare. Înainte de a se naşte cu 2 luni avea cordonul înfăşurat în jurul gâtului şi după naştere nu se prea oxigena bine, la ieşirea din spital după 2 săptămâni nu avea reflexe de mers şi nu prea mânca şi plângea mult. Am urmat tratament homeopat la Timişoara unde avea 2 chisturi pe creier şi cu tratamente până la închiderea fontanelelor acestea sau absorbit şi am făcut teste la creier şi este o.k, se dezvoltă normal, nu are nici o problemă, dar ne sperie faptul că merge pe vârfuri cu orice fel de încălţăminte. Doctori ce l-au văzut spun că e un moft şi răsfăţ şi nu ar fi probleme doar ne gândim să nu aibă probleme cu tendoanele
10 comentarii
0
24-04-2010, ora 19:45
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Ar trebui consultat de catre un specialist pediatru cu buna experienta in piciorul stramb equin.
Exista semne clinice care pot obiectiva o afectiune a piciorului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
24-04-2010, ora 21:08
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Si astfel de probleme se pot rezolva cu remedii homeopate. Orice este nenormal este un simptom.
0
24-04-2010, ora 21:28
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Coleg Dr. "scarface",
Da, intr-adevar, insa aveti dreptate doar partial: homeopatia poate fi foarte utila in combaterea spasticitatii dintr-o afectiune neurologica de tip insuficienta motorie cerebrala, ce determina spasticitate si picior stramb secundar. Corectia piciorului este, insa, 100% chirurgicala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
25-04-2010, ora 20:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Depinde, Dl. D. Uscatu ! Sufletul repara mai bine decat orice chirug si asta fara bisturiu, insa pt. a putea face asta trebuie mai intai intarit cu remediul homeopat potrivit.. Daca se poate cu homeopatia atunci se poate mai bine decat orice ar face orice medic cu busturiul, daca nu se poate, caci este prea tarziu sau a devenit imposibil, atunci se poate apela la bisturiu. Insa pt. un medic care nu are experienta REALA cu homeopatia este absolut imposibil de a realiza ce poate vindeca cu adevarat homeopatia si cu atat mai imposibil de a precize ce NU se poate vindeca cu ea. Deja vindecarile de rutina cu ajutorul homeopatiei par adevarate minuni greud e crezut pt. cei mai multi doctori.
0
25-04-2010, ora 20:46
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Coleg Dr. "scarface",
Daca D-voastra sau oricare alt coleg cu preocupari homeopate puteti vindeca piciorul stramb varus-equin congenital, cel din parapareza spastica sau cel din Charcot-Marie-Toothm, aveti cuvantul meu de onoare ca va trimit cel putin vreo 1000 pacienti chiar in saptamana viitoare (iar potentialul este enorm, fiind vorba despre afectiuni grave si relativ frecvente).
Daca insa nu puteti vindeca asa cvea, este bine sa nu mai vindeti "iluzii".
Eu, chiar daaca manuiesc bisturiul, nu promit niciodata pacientilor ceea ce nu-mi sta in putere si competenta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
26-04-2010, ora 08:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dl. Uscatu, daca intelegeti ce doriti dvoastra si nu ce AM SPUS eu atunci de pomana mai vorbim caci dvoastra vorbiti de pere si eu de mere.

Am zis doar ca "daca nu se poate, caci este prea tarziu sau a devenit imposibil, atunci se poate apela la bisturiu."
Depinde, am spus.

Ce are exemplul dat de dvaostra cu discutia de mai sus ?????
ABSOLUT NIMIC.

Orice homeopat stie ce se poate vindeca sau nu cu homeopatia si nici un homeopat nu va incerca vreodata sa repare ce ati numit dvoastra mai sus cu ajutorul homeopatiei caci si un copil de 6 ani stie ca acest lucru nu este posibil.

Astfel de exemple nenalocul lor denota o neintelegere toatala a subiectului abordat.

Sunt insa multe afectiuni pe care colegii alopati le cred imposibil de vindecat cu ajutorul homeopatiei si totusi ele sunt vindecabile.

In timp ce un alopat nu stie ce poate face cu adevarat homeopatia caci nu o cunoaste si intelege decat din auzite, un homeopat va sti mereu care sunt limitele ei, din simpla cunostinta de cauza si nu va incerca sa repare niciodata ceea ce nu se poate repara cu homeopatia. Nu uitati ca medicii homeopati sunt si ei medici care au facut aceeasi facultate.

Un caz pe care il stiti in care sufletul a vindecat mai bine, mai repede, mai eficient decat 10 ortopezi:
http://forum.romedic.ro/prod/durere_in_talpa_piciorului_038638.html

Il puteti numi noroc sau nu, este o chestia reala si f. greu de imaginat pt. cei mai multi ortopezi.
0
26-04-2010, ora 21:53
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Coleg Dr. "scarface",
De fapt nu mi-ati raspuns la intrebarea daca puteti trata homeopatic piciorul stramb, asa dupa cum va laudati.
Eu trimit nenumarati pacienti catre homeopati, insa numai catre acei homeopati care nu se lauda ca pot trata piciorul stramb, poliartrita reumatoida sau cancerul.
Cand veti vrea, va voi trimite catre acei colegi homeopati demni de toata lauda...poate veti invata ce inseamna modestia si Frica de Dumnezeu.si respectul fata de colegii medici pe care ii tot blamati cu orice ocazie...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
27-04-2010, ora 10:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dl. Dr. Uscatu,
intrebarea dvoastra a fost raspunsa, cititi cu atentie mai sus. In plus este o intrebare foarte proasta !
Cum puteti pune asa o intrebare in primul rand ???? Chiar m-am mirat de ea.
In plus nu am vazut niciodata sa trimiteti pe cineva de aici din forum la un medic homeopat. Poate o faceti in cabinetul dvoastra, nu stiu. Dar aici din toate posturile dvoastra pe care le-am citit nu am vazut o singura indrumare catre acei colegi, ci mai degrab catre neurologi si alti specialisti. Nu ma indoiesc ca o faceti, insa ma intreb unde...
Cat priveste restul de alegatii, se vede ca sunteti inca manat de prejudecati si emotii. Nu uitati ca nu m-am legati niciodata de nici un coleg sau de oameni ci numai de greselile sistemului. Facand parte din acest sistem insa va considerati probabil automat atacat personal si asta explica si reactiile care apar cateodata.
Avand in vedere ca sunteti de departe cel mai bun doctor din acest forum nu stiu de ce nu invatati si dvoastra homeopatie. V-ar prinde bine, atat dvoastra cat si pacientilor. Pentru un medic cu capacitate
homeopatia nu este grea si de astfel de medici are nevoia homeopatia, caci amatori sunt destui.

Sunt bucuros pt. orice adresa de medic homeopat demn de lauda. Dati-mi adresele si numele acelor colegi ca sa-i recomand mai departe caci momentan nu cunosc in toata tara decat 4 pe care eu insumi ii pot recomanda cu incredere. Atata vreme cat nu m-ati cunoscut personal ma puteti intelege numai prin prisma celor scrise si care este intunecata majos de propria imaginatie si de prejudecati. Nu mai faceti comentarii personale despre cineva pe care nu l-ati vazut niciodata...nici eu nu fac despre nimeni.

Nu mai va lasati manat de astfel de emotii. Nu sunt bune la nimic.
O zi buna si fructuoasa,
Scarface
0
27-04-2010, ora 10:57
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimate Coleg,
Eu propun sa incetam orice polemica. Ar fi in dezavantajul pacientilor, care vad in acest forum un mijloc de informare.
Din pacate eu nu am timpul necesar nici sa ma informez cat ar trebui in micro-domeniul meu (glezna si antepicior), nicidecum in toata ortopedia si absolut imposibil intr-o alta ramura a medicinei.
Pe de alta parte, las aceasta misiune colegilor mai competenti in domeniul homeopatiei. Eu mi-am tratat fiica si multe alte rude prin aceste metode, prin urmare stiu bine despre ce vorbesc. Insa.exista intotdeauna limite pe care homeopatii si le recunosc.
Cu aceeasi stima pentru efortul pe care-l depuneti, in folosul pacientilor,
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
14-01-2011, ora 02:58
creata82
Nu este medic/terapeut
creata82
scarface, te rog mult...crezi ca ai putea sa ma indrumi la un f.bun medic homeopat(daca se poate din Transilvania)?Oare ar putea homeopatia sa ma ajute avand un chist cerebral(la glanda pineala) de 6 mm?Astept raspuns.Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: