menstruaţie diversă dupa folosirea anticoncepţionalelor

20-11-2015
petronela daniela88
Nu este medic/terapeut
petronela daniela88
Buna ziua, am circa 2 luni de când am inceput sa iau anticoncepţionale după Cum mi a prescris doctorul. Am început repet acum 2 luni şi totul a luat o razna...mi a venit ciclu de 2 ori într o luna dupa care luna asta mi a venit mai închis la culoare în cantităţi mici şi eu nişte cheaguri roşii...ceea ce mă sperie cel mai tare...Aceste cheaguri ciudate de culoare alb roziu ceva de genul.
As avea nevoie de parerea unui medic va rog din suflet...Nu pot consulta un ginecolog pt ca sunt inafara ţării pt muncă şi nu am posibilitatea.
Măcar să ştiu cât de cât despre ce e vorba...daca e din cauza anticonceptionalelor...acestea mi au fost prescrise pt ca formez chisturi pe ovare şi dezechilibru hormonal. În trecut am avut şi 2 operaţii de cistita ovarica dar nu am mai luat anticoncepţionale pana acum.

Multumesc anticipat!!!
Daniela
1 comentarii
0
20-11-2015, ora 15:45
petronela daniela88
Nu este medic/terapeut
petronela daniela88
Îmi cer scuze...cheaguri de culoare roz albui nu roşii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul