menstruatie saraca

19-12-2009
roxarox
Nu este medic/terapeut
roxarox
Buna ziua. Am folosit anticonceptionale Karissa timp de aproape un an, insa in ultimele luni incepusem sa am o scurgere maronie si le-am intrerupt. Cu toate acestea, si in urmatoarele luni am continuat sa am acea scurgere cam la o saptamana dupa menstruatie. Luna aceasta, menstruatia mi-a intarziat 4 zile si cand mi-a venit mi-a venit foarte putin si inca nu a inceput sa vina in cantitatile normale, fiind chiar a doua zi dupa ce curs putin. Nu am mai avut contact sexual dupa intreruperea pastilelor, iar luna trecuta a venit normal cu intarziere de 2 zile. Care ar putea fi cauza? Am suferit luna aceasta si o operatie de molar de minte, ar putea fi stresul un factor? Simtomele normale de dinaintea menstruatiei le-am avut: cosuri, dureri de sani. Ce ar putea fi? La consult daca imi fac programare mi-o face abia peste 1 luna doua. Ce parere aveti?
1 comentarii
0
19-12-2009, ora 15:36
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Probabil s-a produs o dereglare hormonală (dereglare la nivel de estrogen şi progesteron - cel mai probabil).
Sugestie: Tinctura de brânca ursului utilizată conform prospectului din cutia produsului, vă poate ajuta ovarele să-şi regleze secreţiile, şi implicit, "cantitatea" şi frecvenţa menstrei.

Toate cele bune şi sărbători fericite.


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul