menstruatie peste sarcina

19-11-2007
Nani
Nu este medic/terapeut
Nani
Buna ziua, sunt noua pe acest site si am si eu o intrebare.Sper sa ma poata lumina cineva pentru ca acum eu sunt plecata din tara si aici se face intai programare, deci pana ajung la medic la analize si eco cred ca o iau razna.Pana in lune august 2007 am luat anticonceptionale (logest) cu analize la ginecolog si tot ce trebuie.La jumatatea lui august am terminat folia si am avut menstruatie normala ( 4 zile si ceva din a cincea).De atunci am mai avut menstruatie pe 26 septembrie si a fost doar 2 zile si o culoare f inchisa (aproape maro).De atunci am facut 2 teste de sarcina si ambele au fost negative.Am consultat un medic generalist si mi-a spus ca trebuie sa astept si sa repet testul caci poate fi o sarcina.Acum pe data de 14 noiembrie am avut din nou aceeasi menstruatie inchisa la culoare si a tinut tot 2 zile in care a curs ff putin si tot asa de inchis la culoare.Am, ca sa zic asa, toate simptomele de sarcina, nu pot manca orice, obosesc repede, dorm mai mult ca de obicei si am totusi dureri in zona pelviana, sanii mariti si f tari.Daca cineva cunoaste simptomele sau a patit ceva similar va rog sa-mi scrieti. Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca toata povestea mea.
5 comentarii
0
20-11-2007, ora 00:00
aydda
Nu este medic/terapeut
aydda
buna nani, dupa simtomele care le enumeri in partea de jos.mai mult ca sigur esti insarcinata...cat privesc testele am dubii.si eu am patit la fel desi eram insarcinata nu ieseaua clare ambele liniute.ai grija de voi si mergi de urgenta la ginecolog..sau fati analiza sangelui pentru siguranta mai mare. pupici
0
20-11-2007, ora 00:00
Nani
Nu este medic/terapeut
Nani
Multumesc mult aydda, e bine de stiut ca mai este si altcineva care a patit asa, sper sa ai dreptate, pentru ca eu mai am putin si o iau razna cu atatea intrebari si griji.Am sa ma programez la un consult si poate am un raspuns curand.O sa postez mesaj pt tine.Te pup si eu.
0
23-11-2007, ora 00:00
Riri T
Nu este medic/terapeut
Riri T
nu cred ca esti insarcinata..cred ca anticonceptionalul care il iei e prea puternic.si iti opreste menstruatia..asa a patit o prietena de amea.o vizita la doctor, alte acnticonceptionale si e bine.
0
24-11-2007, ora 00:00
Nani
Nu este medic/terapeut
Nani
Buna Raluca, merci mult, dar eu nu mai iau anticonceptionale din luna august, asa cum am scris si mai sus, am mai avut si alta data pauza de anticonceptionale (aceleasi) si nu am avut simptomele astea.Oricum, acum cred ca este mai degraba o dereglare hormonala, organismul revine la normal dupa 1 an de pastile.
0
09-12-2007, ora 00:00
roxikka
Nu este medic/terapeut
roxikka
buna fetelorr...ajutati'ma sh pe mine cu un rasp...am facut'o neprotejat cu iubitul meu...dupa 10 zile de cand am avut contactul mi'a venit ciclu...e posibil sa se fii instalat vreo sarcina..sh sa am ciclu peste sarcina...(mamei mele i sa intamplat cand era insarcinata cu mine sa aiba ciclu peste sarcina..)cand mi'a venit ciclu a fost putin maro...dupaia a revenit la culoarea normal..dar am dureri de cap sh simptome de greata...ma ajuta cineva cu un rasp..?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Poți avea ciclu menstrual în timpul sarcinii?
  •