menstruatie neobijnuita

24-09-2011
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
am 24 ani si am inceput sa folosesc ac yazmin la 21 de ani dupa un avort, nu am avut probleme pana acum, ba din contra am scapat de dureri si cosuri. in al 4-lea an, 2011, menstruatia a inceput sa imi scada f mult.am facut si cateva pauze, de cate 1 luna, de 2 si chiar de 3.dupa pauza menstruatia a fost ceva mai normala dar doar in prima luna ca dupa a revenit la aceeasi problema. menstruatie scazuta, vascoasa, foarte inchisa la culoarea, aproape neagra si miros putin parca a otet.momentan nu pot sa ma duc la ginecolog, nu sunt in romania si inca nu am medic. va rog un raspuns si un sfat.multumesc mult.
1 comentarii
0
27-09-2011, ora 18:52
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi bine sa renuntati la anticonceptionale, daca credeti ca in viitor s-ar putea sa va doriti un copil. Daca, dimpotriva, sunteti sigura ca nu va veti dori niciodata copii, atunci sterilitatea nu e o problema pentru dv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul