menstruatie ce tine 2 sapt

30-11-2010
corneliamate
Nu este medic/terapeut
corneliamate
Am 34 de ani, 3 sarcini (cezariana/trompe legate). De 3 ani de zile am o menstruatie ce ma tine in total 2 saptamani. E ffff ciudat ceea ce mi se intampla. Imi vine mereu cu 5-6 zile mai devreme, primele 3 zile e o scurgere normala (culoare, cantitate, fara chiaguri), se opreste cam 3-4 zile si ma porneste iar, dar de data asta este o scurgere maronie-negricioasa putin vascoasa intr-o cantitate mica. Am facut de 3 ori tratament, antibiotic + ovule, fara rezultat. Anticonceptionale nu pot lua, ma simt ffff rau din cauza lor. Analize vaginale fac in fiecare an, totul e perfect. Colul e ffff curat. Avorturi nu am. Pana la urma ce-o fi? La 6 luni fac PapaNicolau, totul e OK. Mereu ma gandesc cu teama sa nu fie ceva mai grav, chisturi ovariene nu am. Cu anexita mai am probleme uneori, dar med ginecolog a spus ca asta nu ar fi o cauza. Oare legarea trompelor? Pana la urma dr-ita a insistat sa-mi lege trompele. Unde as putea sa mai merg? Sa fie o alta cauza? Dereglare hormonala, stres, glanda, etc?
Cornelia
2 comentarii
0
30-11-2010, ora 07:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Prea devreme s-au legat trompele.mergi la un ginecolog cu experienta, fa din nou analizele [ hemoleucograma, dozari hormonale : TSH, estrogen etc. ] si o ecografie [ transvaginala ar fi mai indicat ].exista o cauza a acestei menstre prelungite si nu poti sta asa mereu cu sangerare 2 sapt/luna ani de zile...
0
30-11-2010, ora 19:48
corneliamate
Nu este medic/terapeut
corneliamate
Va multumesc din suflet pt raspunsul rapid.
In leg cu legarea trompelor, totusi e posibil sa fie din cauza lor? Am mai multe pers ce au trompele legate, au menstruatie la fel ca inainte. Daca ar fi din cauza lor...exista o clinica ce sa le dezlege?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.