menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?

23-05-2014
mariana90
Nu este medic/terapeut
mariana90
Buna. Inainte de a-mi veni menstruatia, am avut cateva zile niste scurgeri branzoase urat mirositoare. Luna aceasta mi s-a parut schimbata menstruatia, adica mirosea mai urat si parca era apoasa. Pe langa asta a tinut doar 3 zile si in astea 3 zile a curs mai putin decat normal cum aveam eu in alte luni. De obicei tinea vreo 5-6 zile, nu 3 zile. Nu iau anticonceptionale. Oare ce sa fie? Ma gandesc la vreo infectie, boala. Semne de sarcina parca nu am. La cate zile de la venirea menstruatiei pot sa merg la un control ginecolog? Va multumesc!
2 comentarii
0
29-05-2014, ora 16:13
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Scurgerile de acest tip pot fi provocate de o infectie vaginala. Menstruatia modificata poate aparea in timpul sarcinii. Este necesar sa mergeti la un medic ginecolog si sa efectuati un examen de secretie si o ecografie.

O zi placuta!
0
21-06-2014, ora 13:18
mariana90
Nu este medic/terapeut
mariana90
Buna ziua!

Va multumesc!

Trebuie urgent sa merg la un medic ginecolog, o sa imi fac programare pe saptamana viitoare. Dupa cum ziceam in mesajul de mai sus ca am avut menstruatia diferita si doar trei zile, de data aceasta intarzie. Luna trecuta am avut pe data de 19 iar astazi suntem in 21 si nimic. Ma dor sanii si ii simt mai mariti, vreo 3 zile m-a durut capul zi de zi, ieri m-a durut spatele foarte tare, ma gandeam ca poate sunt insarcinata. Am facut un test azi dimineata dar a iesit negativ. Si luna aceasta am mai avut scurgeri albicioase urat mirositoare, sunt sigura ca e o infectie vaginala dar nu am avut posibilitatea sa merg la un medic ginecolog. Nu inteleg de ce nu mai vine menstruatia. Oare din cauza infectiei?

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Secreții (scurgeri) vaginale albicioase - normale sau nu?
  •