menstruatia in timpul sarcinii!!!

19-06-2007
graela
Nu este medic/terapeut
graela
Stiu ca sunt cazuri rare cand ai menstra pe parcursul primelor luni de sarcina, dar, nu stiu de ce, cred ca acest lucru mi se intampla si mie!
Am un ciclu regulat ce dureaza cam 5 zile, insa luna aceasta mi-a venit mai devreme cu 5 zile--moment in care ma aflam la mare!ca sa nu pierd zilele de plaja am cumparat tampoane de uz intern si am stat la soare ca de obicei(nu am avut niciodata dureri premenstruale si nici stari de disconfort).In prima zi am avut scurgeri normale cu toate ca stateam la soare, iar de a doua zi, cand de obicei menstruatia era mult mai abudenta, aceasta a scazut in intensitate, a treia zi si mai putin, a patra zi la fel!Insa, au aparut starile de greata la vederea mancarii, la unele mirosuri, uneori dupa ce mananc, si mi-e cam somn, ma simt cam obosita!Ceea ce ma face totusi sa cred ca nu sunt insarcinata, pe langa prezenta menstrei, este faptul ca nu mi s-au umflat sanii si nici nu ma dor!
As dori tare mult sa-mi spuneti parerea dumneavoastra!astept cu nerabdare un raspuns, oricare ar fi el, desi recunosc ca mi-as dori sa fie pozitiv!
1 comentarii
0
06-07-2007, ora 00:00
Naghi Adela
Identitate neconfirmată
Naghi Adela
Cel mai sigur lucru pe care il puteti face este sa cumparati un test de sarcina si il faceti dimineata din prima urina. va mai astept cu vesti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul