medicamente

07-06-2008
aridana
Nu este medic/terapeut
aridana
Am 27 de ani si am primit un tratament cu anafranil spitomin(1-1-1) levomepromazin(1seara) si parca imi este frica sa le iau. Nu stiu nimik despre ele nu am gasit pe net nici un comentariu.Am intles ca anfranilul este un antiepresiv triciclic si are efect e secundare serioase.Am discutat cu un alt medic si mi-a recomandat cipralex.Acum stau cu medicamnetle in fata si nu stiu ce sa fac si ce sa iau si simptomele si satrile de aru ma fac sa nu pot sa fac nimik.Ma doare si ma inteapa la inima imi oscileaza tensiunea ma doare stomacul si imi vine sa vomit am ameteli urate (parca cu stare de lesin)agitaite.Oare sa fie intradevar pe fond psihic sau nima sa imi faca probleme.Cum sa fac cu medicamentele ? Cum sa le iau?Astep sfatul dvs. Multumesc!
4 comentarii
0
07-06-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Intra te rog pe acest forum la Boli, Tulburari psihice si o sa gasesti la intrebarile puse "Lupta cu depresia" postata de BLUE83.
0
08-08-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Anafranilul este un medicament foarte eficient in combaterea depresiei si a comportamentului obsesiv-compulsiv printre altele, insa substanta activa din el-clomipramina are efecte adverse absolut dependente de doza pe care o iei (cu cat este mai mica cu atat efectele sunt mai putin deranjante). In fine, efectele adverse sunt foarte variate de la leucopenia, agranulocitoza, pancitopenie pana la midriaza, ameteala, xerostomie, halucinatii, delir etc.

Cred insa ca ti s-au dat prea multe medicamente, combinatia dintre ele putand duce la interactiuni, efectele adverse fiind mai marcante!!!

Incearca sa iei un tratament natural cum ar fi: extractul de sunatoare (REMOTIV- 2 pe zi), 5HTP (5 hidroxitriptofan), DL-Phenylalanina, L-Tyrozina, L-Triptofan, SAME etc... sau sa consumi cat mai multe alimente care contin acesti aminoacizi precum cartofii copti, painea integrala, polen, paste fainoase, cereale integrale etc.

Multa sanatate!
0
24-08-2008, ora 00:00
RezsoLazar
Nu este medic/terapeut
RezsoLazar
Tratamentul cu antidepresive triciclice este intotdeauna o problema mai mare, pentru ca se evolva effecte adverse. Antidepresive atipice sunt mai eficiente. Fluoxetin, sau Paroxetin sunt recomandabil. Paroxetinul este un antidepresive standard folosit foarte des in combaterea depresiei, sau boli psihice. Paroxetinul are efecte adverse mai suportabile. Exita un extract natura Hypericum perforatum, care are efect bun ca si cum Paroxetinul.
0
21-02-2009, ora 16:49
n_mirela
Nu este medic/terapeut
n_mirela
eu am chiar o fobie pentru medicamente. de aceea am apelat la remediile homeopate care sunt usor de luat, neagresive si nu au afecte secundare. cind a fost cazul, am luat si medicamente alopate, sau chiar m-am operat. dar foarte multe probleme se pot rezolva sau macar ameliora cu astfel de tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul